Fælg dæk osv-

Fra: Kenneth Nielsen

Emne: Fælg dæk osv-

Besked: ha ha ha.. og lige et ha mere.. I render og hyler og skriver over billige lorte ting i har invisteret i.. I burde sgu da vide bedre når i køber det fis at det er discount crap… men Heller hyle op som hjernedøde amatøre over de billige lotre vare i har købt..Tænk jer da om inden i begynder at købe det lort.. Piv piv hyl jeg hader t-hansen fordi jeg selv har været en idiot og købe noget der.. Uahhhh.. fucking stupid asses.

One Response to “Fælg dæk osv-”

 1. Kim Andersen siger:

  Hej Kenneth

  Du er tydeligvis ikke klar over hvad siden drejer sig om.

  Tro mig, der er ingen, som er i tvivl om at Thansen sælger discount og at man derfor ikke kan forvente at varerne er af ligeså høj kvalitet, som når man handler andre steder.

  Problematikken ligger i at når Thansen har solgt en noget forkert, så er det ikke deres problem, for de tager aldrig fejl…

  Der var tidligere en thansen ansat herinde og skrive et indlæg og han skrev at det eneste problem thansen havde, var at de havde så mange dumme kunder.

  Det er altså Thansen indstilling, som er et problem – de yder ingen support og uanset hvor billigt man har købt noget, så har man krav på at få den rigtige varer og få varen ombyttet eller repareret, hvis den ikke virker som lovet.

  Thansen tror at de er hævet over den danske lovgivning og at de kan fraskrive sig enhver reklamation.

  Jeg har sågar læst om en thansen butiksbestyrer, som direkte sagde at han var ligeglad med om der røg et par kunder eller 10 pga dårlig service, fordi han tjente så mange penge at det ikke betød noget….

  Det er efter min mening helt forkert

Leave a Reply