Kileremme og brændstof slange

Fra: Henning Toft

Emne: Kileremme og brændstof slange

Besked: En lille beretning herfra. Jeg har en båd med dieselmotor. Brænstofslangen og kileremmen vil jeg skifte hvert år (bare for en sikkerheds skyld) Brænstofslangen ligger paralel lige over kileremmen til Dynastartereren. Der drypper diesel ned på remmen og derved er den ubrugelig. Jeh havde måske ikke spændt spændebåndene stramt nok, var min tanke. Jeg købte ny brændstofslange igen ligesom remmen skal skifte endnu en gang. Dette har jeg gjort tre gange uden held. Nu kontaktede jeg en traktorforhandler som grinede fortalte at den slange ikke var beregnet til hverken diesel eller benzin. Jeg købte nu et stykke slange af ham til en 10/del af havd jeg gav ved T-Hansen og en ny kilerem. Nu virker det 100% igen. Jeg kunne havde risikeret brand i båden p.g.a. forkert eksp. hos T-Hansen og jeg kunne havde sparet Kr.:400,- + 3* kørsel ca. 100 km. i alt. Ingen handel til mig mere i det firma der benytter unge der ikke har viden om hvad de sælger!!!!

7 Responses to “Kileremme og brændstof slange”

 1. Anonym siger:

  Det er jo livsfarlig fejlinformation, som de har givet dig… det burde man sku kunne blive straffet for !!!!!!

 2. Anonym siger:

  Hvad får dig til at tro, at ekspedienter i nogen som helst forretning har forstand på det de sælger? De har ikke noget branchekendskab, de er blot ansat for at ekspedere varer over disken.

  Selv i min lokale bager kan jeg få et undrende blik, hvis jeg beder om noget lidt mere avanceret end et almindeligt franskbrød.

 3. Anonym siger:

  Rolig nu!!!!
  Du handler måske også det forkerte sted.
  Prøv et sted, hvor de sælger udstyr til både.

 4. CarstenG siger:

  Kender selv THansen ALT for godt.
  Bremserkloder til min bil. Belægningen faldt af klodserne som det ene hjul blokkerede. Og det var klodser som blot var 2 måneder gamle.
  Og dette er ikke det eneste tilfælde. Jegkender en som har haft nøjagtig samme oplevelse.

  Og så lige til ovenstående bemærkning….
  Mig bekendt er brændstofslange beregnet til brændstof, hvad enten det er købt hos en bådudstyrsforretning eller THansen.

 5. martin siger:

  Ja det kan da godt være at du CarstenG mener at brændstofslanger er til brændstof, men der er forskel på diesel og benzin, og jeg har også været så letsindig at købe “brændstofslange” hos Thansen som bare smulre inde for 1 år, så Thansen er sgu noget l… !!

 6. Mogens siger:

  T.Hansen får reklame her
  De har nok ikke så mange mekanikere ansat.
  så man skal selv vurdere om det er det rigtige man køber.

 7. Kasper siger:

  Var hos T-Hansen i Helsinge i dag, for at købe nogle kileremme til min havetraktor. Der er tale om 3 stk’s alm 10 mm remme i 3 forskellige længder”.

  Jeg VED jo at de har dem, og at havecentret tror de skal ha 250,- pr stk (Thansen typisk 59,-), var der en DEL at spare, men personen bag disken var ude af stand til at gå 10 meter hen til stativet, og holde mine remme op og finde dem i rigtig længde. Jeg foreslog ham endda at lægge dem ovenpå, eller holde dem op foran og sammenligne størrelsen, men geniet gentager blot “model-årgang-motorstørrelse” 3 gange, og dermed udviser 100% manglende forståelse for begrebet “kundeservice”… og så smuttede jeg derfra fucking RASENDE, og det var så sidste gang jeg går derind!

  (Og ja.. deres bremsesko/klodser er ofte noget lort. Belægningen faldt meget hurtigt af mine “hånd-bremsesko” til Previa, og man skal passe på for de giver ofte forkerte dele!). For ikke ret længe siden, bestilte jeg et sæt bremseskiver, til afhent i Hillerød.. Guess what !! De sender EN skive frem.. Fik pengene igen på stedet, men alligevel spild af min tid og benzin!

  Servicen i Helsingør er tilgengæld rigtig god!

Leave a Reply