22 dec. 2012

Fra: Janne Møller

Emne: 22 dec. 2012

Besked: Nogen der var i T.Hansen d. 22 december, kl ca 15,30 mangler vidner til ulykke på P plads foran T.Hansen. De påstår vi har påkørt en medarbejder, men det er en sanhed med modifikationer

5 Responses to “22 dec. 2012”

 1. Thansen siger:

  Skriv lige hvor det var henne?
  Er det en historie du skal sælge ned i Irak?
  Kransekage? Eller

 2. Janne Møller siger:

  3 md fængsel / 80 timer samfundtjenste / 1 års frakendelse af kørekort og
  At betale hele gillet !……

 3. scootergrisen siger:

  Jeg så ikke noget men hvis der er nogen overvågningsoptagelser kunne de være interessante at se. Men det ikke sikkert de har nogen kamera udenfor.

  Hvordan kan det være at der var en medarbejder ved bilen. Var der bare en der fulgte efter jer eller skete der noget i butikken ?

  Her står noget med et traktorbatteri der ved et uheld væltede på gulvet. Kender i noget til det ?
  http://www.sn.dk/Ringsted/Vred-mand-paakoerte-ansat-hos-thansen/artikel/341290

 4. Thansen siger:

  Du skal kontakte medarb. I thansen
  Give ham ca. 1000 kr, og find på en god historie.

 5. Hussnain siger:

  Me5 jeg godt kommentere dit indle6g pe5 denrfi her ? Hvis ikke kan det slettes jo. To voksne mennesker der giver deres gensidige samtykke me5 gf8re hvad de vil. Korrekt. Men jeg synes Bethanys indle6g er velfunderet, og det er pe5 tide at nogen ytrer sig. Alt for ofte har jeg, men ogse5 mange andre kvinder oplevet at de se5kaldte Herrere pe5dutter kvinder deres seksualitet, de taler ofte om hvad de er til. Ude af kontekst og uden at nogen har spurgt dem. ” Alle kvinder kan lide at fe5 klap i me5sen “. Det er der nogle af dem der pe5ste5r. Det er klamt for os der ikke er til den slags. Jeg betragter slag, ydmygelser osv som voldelige handlinger. Og krummer te6er pe5 jeres vegne over jeres udstyr. I tre6nger til at nogen siger sin mening, det er pe5 tide. Gf8r hvad I vil, med lad for helvede ve6re med ( de af jer der har den vane ), at tro at alle andre te6nder pe5 at rende rundt i fastelavnskostume og fe5 slag.

Leave a Reply