Advarsel mod at handle hos thansen

Fra: H.C. Clausen

Emne: Advarsel mod at handle hos thansen

Besked: Jeg kontaktede i sidste uge Aabenraa afdelingen vedr. et tilgodebevis på, oprindelig 7439,20 som vedr. tilbagelevering af en Pioneer radio med navigation. På grund af meget dårlig vejledning kunne denne radio ikke benyttes i min bil, hvilket thansen efterhånden måtte erkende og takket være god behandling af den tidligere butikschef Dennis (DEN) måtte jeg, nærmest under tvang, nøjes med et tilgodebevis. Jeg købte så en Garmin GPS til kr. 3197,00, hvilket blev fratrukket tilgodebeviset som nu udgør kr.4.242,20. Da jeg efterhånden er blevet 71 år og mener at jeg ret uforskyldt er kommet i den situation at have penge til gode hos thansen. Jeg vil have meget svært ved at kunne finde anvendelse for tilgodebeviset. Jeg har talt med butikschefen Claus i Aabenraa som var meget imødekommende og vi aftalte at jeg var villig til at tage et tab mod at få udbetalt en del af de 4.242,20 kr. Denne goodwill ville man åbenbart ikke vise mig. Jeg henvender mig derfor igen om ikke man ville tage sagen op igen, da jeg føler at jeg uforskyldt er kommet i en situation hvor thansen har givet mig en meget dårlig kundebehandling. Såfremt sagens udfald bliver at jeg får udbetalt et tilfredsstillende beløb vil jeg fortsat kunne anbefale thansen.

Hilsen

H.C. Clausen Møllevej 3, Hjordkær 6230 Rødekro 74 66 62 53

Leave a Reply