Alufælge

Fra: Bjerg

Emne: Alufælge

Besked: Ja nu bliver det spændende at høre fra Thansen, for jeg er også en af dem som har købt alufælge som ikke kunde klare at ligge i garagen hele vinter. Jeg har kun kørt med de fælge en sommer og ville have dem på igen, opdaget jeg at krom kanten på mine RAZOR BLACK 18″ var helt smulret/iret.
Så nu har jeg afleveret dem til thansen som ville sende dem til middelfart for at få dem vuderet, så nu venter jeg bare på at høre hvad de finder ud af. Fælge SKAL holde længer end 1,5 år om de så er købt hos thansen.

5 Responses to “Alufælge”

 1. Anonym siger:

  Lad os endelig hører udfaldet

 2. Anonym siger:

  Det skal i nok! Jeg er også meget spændt på hvad de siger, om det er manglende veligeholdelse eller og de vil vedkende sig at det er deres fejl. Ham jeg snakkede med ved thansen ville ikke sige noget, for han havde fået af vide at han ikke måtte sige noget i sager om fælge. De skulle sendes til “hovedekontoret” som han sagde.

 3. Anonym siger:

  Okay – det lyder da vildt…

 4. Bjerg siger:

  Nu har jeg hørt fra T hansen, og de sagde at jeg ikke får mine gamle fælge at se igen. DE HAR TAGET ANSVAR, og jeg skulle komme ind til T Hansen og vælge nogle nye fælge til mine gamle dæk. Det har jeg så været i dag, hvor jeg har valgt Haze fælge som var de eneste som kunne passe til min bil. Så nu håber jeg at de kan holde og ikke irre.
  Jeg glæder min til i næste uge hvor jeg skal have mine 18″ på igen.
  Skal nok skrive når jeg har fået de nye fælge, og håber at være en glad mand:)

 5. Bjerg siger:

  Ja nu har jeg igen nye 18″ alu på vognen.
  Jeg må rose Thansen for at stå ved at de har nogle fælge der irre, og så gøre noget ved det. Det havde jeg ikke regnet med, efter alt det jeg har læst på denne side, læst i avisen, set i basta og ellers hørt.
  Så jeg opforder alle med irret fælge til at klage til Thansen, for man kan godt få noget ud af det.

Leave a Reply