bakspejle, hundegitter og chokolade

Fra: torbjørn ottosen

Emne: bakspejle, hundegitter og chokolade

Besked: jeg købte hundegitter hos thansen tilst århus havde svært ved at montere det i bilen knejtrøven (ekspedienten) viste os (min mor var med) tilrette jeg fik gitteret til at sidde (sådan da)det var min søsters bil og første gang hun havde sin hund en lille labrador med i bilen væltede det, min mor sagde til hende om at returnere det. hun kunne ikke få penge men en tilgodeseddel jeg købte så blå bakspejle til min mc kun det venstre kunne monteres jeg fik dem byttet 3 gange ingen duede,jeg turde ikke købe andet i den butik,hver gang jeg kom var der 2 ekspedienter og lange køer med utilfredse kunder og tilgodebevise så købte jeg chokolade mars.tvix og snacks.
for det ikke skal være løgn så var chokoladen dårlig.

hele min familie og alle vores bekendte handler aldrig mere hos THANSEN..!!
vi var inde i Thansen i silkeborg samme scenarie lange køer dårlig prismærkning og rod på hylderne. men scooterworld der får man sine penge retur.

Leave a Reply