Boykot thansen. thansen Så køre det ikke for dig. Boykot thansen.

Fra: Per Larsen

Emne: Boykot thansen. thansen Så køre det ikke for dig. Boykot thansen.

Besked: Jeg har købet en Scooter hos thansen den 25/04-2017.
Men der har kun været problemer med den.
Jeg vil bare have den kvalitet som de påstår de har, på deres hjemmeside.(***)
Lige nu har de bruget 150min på at lave fejl på den. ja 2 timer og 30 minutter på den.

Som thansen skriver på deres hjemmeside ”Vi har et dygtigt team af mekanikere”
Det passer ikke, ham der kommer i Horsens, ved ikke hvad han laver.
Han lavet 6 fejl, men så er der kommet 3 nye. Som thansen ikke gir at lave.
Det vil jo sige at thansen, de er lige glade med kørernes sikkerhed, og din sikkerhed.
Da jeg fik den tilbage var der kommet en ny sjov lyd, det lyder som om hele fronten er ved at falde af. Så kigger jeg lige min scooter efter, og kan se, den mekaniker der har lavet den, har
overspænder skruerne, ødelagt skruerne, ødelagt gevindet, mishandlet møtrikkerne og har ikke samlet min scooter ordentligt. Den plastplade med 2 skruer der holder batteriet på plads, er gevindet også ødelagt. Så ved en ulykke kan batteriet flyve af helvede til. Et batteri på ca 2.5kg, kommer flyvende gennem luften, kan jo slå en personlig ihjel. Og jeg ved jo heller ikke om min front falder af, forhjul, forgaffel med mere. Bagenden på min scooter er også skæv endnu. Men det er thansen også 100 % ligeglade.

En dygtig mekaniker vil bruge værktøj der passer, og vil kunne samle den lige så flot, som da den kom fra fabrikken af, der efter test om alt er som det skal være.
Men thansen ”dygtigt” team af mekanikere, splitter alt af. Alt hvad han har rørt ved, ligner noget der er flere år gammel nu. Det ser jo ud som om han har brugt rørtang, papegøjetang, hammer og mejsel, på min scooter.
Ikke nok med det, så er den også begyndt med at ruste.

Mere fra thansen hjemmeside.
(***)”Udvikling og kvalitet – Alle VGA modeller udvikles i tæt samarbejde mellem producent og nogle af Danmarks bedste eksperter inden for 2-hjulsbranchen. Vi bruger alle de kræfter, der skal til, for at vi kan levere scootere i højeste kvalitet med fokus på lang levetid og tilpasset danske forhold.”
”Danmarks bedste priser – Prisen på VGA scootere er helt i bund og langt under konkurrenterne. Vi importerer direkte fra fabrik og sælger til dig fra egne butikker uden fordyrende mellemled. Vi har samtidig markedets laveste priser på reservedele og service – Bliv godt og billigt kørende med en ny VGA scooter.”

Det passer 100 % ikke, hvorfor er der så mange problemer med min Scooter?
Hvorfor er den ved at rust efter kun 2 måneder?
Danmarks bedste priser? Ja med de virker jo ikke, og thansen kan jo engang lave min.
Hvad hjælper det at købe den med stor servicepakke og 3 års garanti? Når thansen efter køb jo er 100 % lige glade med deres kunder.

Hvad jeg vil have ud af alt det her?
Jo jeg vil bare have det de skriver på deres hjemmeside, og jeg har betalt for.
Det vil sige, kvalitet, lang levetid og bliv godt og billigt kørende.

Ikke nok med det, så vil thansen heller ikke have at folk se min dårlige anmeldelses på trustpilot. De har jo fået slette mig 3 gang der på. Men det siger jo alt om troværdigheden på trustpilot og thansen.
Jeg tør ikke tænke på hvad thansen betaler for at være på trustpilot. LITE pakken koster 12.000.- om året. Men de har nok pro, den kan jeg ikke lige finde pris på. Så trustpilot passer godt på deres store kunder

Der kommer billeder og videoer op på en hjemmeside omkort tid. Se mere på advarsel.nu/thansen.html
Jeg undskylder for stavefejl og andre småting, men jeg er meget ordblind. Per Larsen

7 Responses to “Boykot thansen. thansen Så køre det ikke for dig. Boykot thansen.”

 1. oleg siger:

  prøv at læg mærke til hvor meget Trustpilot giver Thansen lov til at slette

 2. Oleg siger:

  Prøv at lægge mærke til hvor stor en idiot du er

 3. Torben siger:

  Sørgeligt at Thansen medarbejder skriver herinde og bruger en andens navn

 4. Anonym siger:

  Ordblindhed er vidst ikke den eneste diagnose du besidder..

 5. Søren Lund-Hansen siger:

  jeg har haft en speciel oplevelse med Thansen i oktober 2019
  Jeg skulle købe en ny scooter til min søn
  Da den skulle hentes, ser den ret slidt ud, og der hænger noget papir på styret, der oplyser at den er taget tilbage fordi den har været væltet, og den er reg første gang i marts 2018, altså de forsøger at sælge mig en brugt knallert som om den var ny
  Forklaringen: Jamen du ville jo gerne have den hurtigt
  Jeg stod og råbte og skreg i butikken indtil de gik med til at sælge en HELT NY
  er det bare mig eller har andre oplevet det samme

Leave a Reply