Brugt Giantco sprint

Fra: Brian

Emne: Brugt Giantco sprint

Besked: Jeg har købt en brugt Giantco ved thansen i fredericia, Efter 15 km. leverede jeg den tilbage da den drukner ved drifts temperatur. Er brugte thansen scootere fejlprodukter utilfredse kunder leverer tilbage, Som thansen leverer som køreklare knallerter ? Hvordan klager jeg hvis det er tilfældet ?

9 Responses to “Brugt Giantco sprint”

 1. Johnny H siger:

  Nej, det er helt nye knallerter, de har smidt lidt jord på for at de skal se brugte ud.

 2. Kim Andernsen siger:

  Johnny – det svar var da ikke til meget hjælp.

  Jeg må indrømme at jeg ikke ved det, men det lyder meget sandsynlig…

  Du har jo altid 2 års reklamationsret ifølge købeloven…. Så dukker der en fejl op, som ikke var der da du købte scooteren, så har du krav på at få en ny, pengene tilbage eller maskinen repareret (se evt. link http://www.forbrugerraadet.dk/raad-alle/alle/reklamationsret)
  At Thansen så ikke altid fatter at købeloven også gælder for dem, kan man kun ryste på hovedet af…

 3. Lovly kurt.. siger:

  Kim Andernsen:
  Jeg tror sku de kender den bedre end dig. men hvorfor købe et køretøj, som du ikke engang selv skal lave?? er du 12år gammel??
  Nu spørger du også om hvordan man klager hvis det er, hvis du er “gammel” nok tager du jo i butikken og snakker med dem, ellers kontakte man dem, men dette tør du jo nok ikke…

  du virker som en dum dør..

 4. thansen lover siger:

  nu er det sådan, at selvom man har 2 års reklamtionsRET behøver kunden ikke at få medhold.

  det hedder netop reklamationsRET fordi kunderne kan reklamere alt det de vil, men det er jo ikke sikkert de får ret.

  plus at kunderne skal kunne bevise inden for det første halve år at fejlen har været der fra da, varen var ny.

 5. Mogens siger:

  Forkert, alle fejl og eller mangler der opstår inden for produktets første 6 måneder fra købsdato antages for at have være tilstædeværende ved leveringstidspunktet, så skal det påvises af sælgeren varen er købet i stykker pga. fejl montage, anvendelse, brug eller har fået påført udefra kommende skade altsår ting der IKKE er køretøjets skyld.

  Hvad end der er skyld i fejlen er det da DYBT beklageligt, jeg kender personalet i Fredericia butikken og uden at vide noget om sagen kan jeg garantere dig at de har beklaget og afhjulpet problemet inden for rimelig tid, flinkere mennesker skal man lede længe efter, og dybt professionelle, en VW mekaniker og en mazda uddannet reservedels-ekspedient

 6. PRINCE siger:

  – T.Hansen scooter er noget være lort, de kan ikke tåle til en skid. JEG vil råde alle til at lade være med at købe en, i kommer til at fortryde det. Jeg har aldrig haft en, men nogle bekendte siger at de bare skal køres i havnen.

  – SÅ LAD ENDELIG VÆR’!!!!!!!!

 7. tommy siger:

  jeg syntes det er sjovt folk udtaler sig om købeloven uden at ane en skid som mogens siger alle fejl som sælger ikke kan påvise som mishandling eler fejl brug skal imødekommes inden for 6 måneder derefter skal du som kunde de næste 1 1/2 år kunne bevise at fejlen var der ved købs datoén ellers sur røv for dig at man kalde det reklamationsret er lidt misvisende da det stadig er en garanti du skal bare kunne bevise fejlens existens ved købet hvilket er lidt svært 6 måneder til 1 1/2 år frem i tiden at reklamere kan du sku gøre fra nu af til du dør forretningen har bare kun pligt til at tag dig seriøst de første 2 år. HÅBER I FANGEDE DEN NU

 8. Kim siger:

  Jeg har lige købt en Gianco og har kørt næsten 300 km på den uden problemmer med den og den starter hver gang så jeg har være heldig.

  Hilsen Kim Rødkærsbro

 9. mikkel siger:

  min kører også godt.og har kørt 4000 km uden problemer

Leave a Reply