cpi oliver

Fra: brian

Emne: cpi oliver

Besked: Jeg har måttet spørge thansen om de var helt sikre på at min scooter var lovlig. det er en af deres brugte udlåns modeller jeg har købt. Den kører på lige strækning 41 km/t. Det er jo lidt mere end 30 km/t Jeg får et tjek på garentien om alt ved den er som det skal være. Jeg vil sgu sige det er ret fedt at køre 41 i timen lovligt.

3 Responses to “cpi oliver”

 1. scootergrisen siger:

  Ja det fedt lige indtil du bliver målt af politiet så får du nok en bøde.
  Nu er det ikke sikkert speedometeret viser rigtigt men hvis den rigtigt køre 41 km/t og det er en 30 km/t så er den ikke lovlig fordi man får en bøde hvis den køre over 40 km/t. 1000 kroner.

 2. Kangsted siger:

  En knallert uden nummerplader må kun køre 30 km/t. Så selvom din knallert reelt har mulighed for at køre 40 km/t med godkendt motor udstyr mv, når den får fuld gas. Til sammenligning kan de fleste alm. biler jo også køre omkring 200 km/t, men derfor må man jo stadigvæk kun køre 80/110/130 km/t i dem.

 3. Anonym siger:

  scootergrisen der er da nok det dummeste og idiotiske uduelige lort at fyre af, tror du at du kan få en scooter til at rende præcis 30 uden elektronisk begrænsning som der ikke findes i en oliver, den må på rullefelt måles på til 43km/t får de tager den med.

Leave a Reply