Dæk, Fælge og service

Fra: Jens Nielsen

Emne: Dæk, Fælge og service

Besked: Købte de “billigste dæk og fælge” i THansen.. ca. 6.000 kr.
Fælgen er helt OK og ganske pæn !
Dæk er detsværre det værste skidt som kan købes og monteres.. Nexen 2000 Billigt Koreaner dæk som i bund og grund er et forsøg på at kopiere et Good Year Dæk..

Men efter 5 mrd. kørsel på dem blev de solgt igen, da de var ganske ubehagelige at køre på.. selvom det var en 45 profil var dæsiderne alt for hårde.. Kunne mærke samtlige småsten på vejen i hele bilen..
Men det værste var at rulle modstanden åbenbart var så stor at det kostede 20% extra på brændstof regningen Så derfor blev de solgt igen.
Men OK salg og vejledning da jeg købte dem.

3 Responses to “Dæk, Fælge og service”

 1. dahl siger:

  Hej. nu kunne du jo have valgt byre dæk end nexen, de har de trods alt, og du har sikkert selv/været til at vælge profilen (lav profildæk mærker di mere små sten og bump) og de er sikkert også bredere end de hjul du kørete med før så de klart de brædstøf økonmi vil muligvis blive dårligere idet der er mere modstand i bredere dæk, det må være klart for endhver.. og rigtig gættet arbejder i thansen, og har hørt alle undskyldninger. folk tror nå de kommer fra orig dæk profil 60 eller høre og måske 175-185 i breden at det ikke ændre på bilens køre egenskaber/komfort at montere bredere og lavere dæk/hjul.. men det gør det.

 2. thansen lover siger:

  Nexen er ikke goodyear…

  nexen = roadstone.. sådan har det altid været… der er en eneste forskel på de dæk udover navnet…. Roadstone laver endda dæk der hedder roadstone N2000 og N3000 kunne “N” stå for nexen??? ja det kunne det godt, lad nu være med at disse T.hansen.dk sådan… – hvis i har er problem med dem, SÅ LAD VÆRE MED AT HANDLE DER!

 3. Mathias siger:

  Att: Jens Nielsen. Hvis du nu vidste bare en smule om dæk, så ville du vide, at billige dæk som Nexen er noget forbandet lort af meget ringe kvalitet. Lad være med at disse thansen af den årsag. Du købte det billigste du kunne få, og fik en dårlig kvalitet derefter, hvilket dr en selvfølge. Ingen tvang dig til at købe de billige dæk. Du kunne eksempelvis have valgt Continental, så havde din oplevelse været helt anderledes positiv. Husk på, at det er dækkene, der bremser bilen. Hvis du har gode bremser, men lortedæk, kan bremsekraften ikke omsættes ned i vejen. Summa summarum; du valgte at købe lort og du fik lort. Det er din egen fejl. Get over it og lær’ af din fejl din cry baby.

Leave a Reply