De smed mine ting ud

Fra: Janine Jørgensen

Emne: De smed mine ting ud

Besked: Jeg havde bestilt nye sommerhjul hos THansen i Skovlunde. Da jeg kom for at få skiftet hjul, glemte den ellers flinke værkstedsmand, at lægge mine Toyota hjulkapsler og hjulbolte i bilen. Det opdager jeg da jeg skal tage vinterhjulene ud af bilen og straks dagen efter kører jeg tilbage til Thansen for at få mine ting. Her er beskeden at de er smidt ud og at jeg kan tage et sæt billige hjulkapsler i stedet for.
Jeg klagede både i forrretningen – uden at møde nogen forståelse, og skrev efterfølgende til hovedkontoret. De har ikke engang gidet at give mig et svar.
Desuden var hjulene ikke spændt ordentlig fast, og jeg nåede lige at redde tre bolte inden de selv faldt af….
Jeg er IKKE Thansen kunde mere.

2 Responses to “De smed mine ting ud”

  1. scootergrisen siger:

    Hvor længe gik der fra at du kørte fra thansen med sommerhjul også til du opdagede at hjulkapslerne og bolte var væk ?

  2. kilroy siger:

    Hmmm “glemte at lægge hjulkapsler og bolte i bilen” vil det sige du kører rundt i månedsvis med gl hjul i bilen siden du selv kan overse tingene mangler når du tømmer bilen, eller er det samme dag T Hansen har smidt dine ting ud?

Leave a Reply