Fræk ansat

Fra: Saftige Kurt

Emne: Fræk ansat

Besked: Kære Jeghaderthansen.dk
Jeg har haft en mærkelig oplevelse i en af deres butikke.
Jeg stod lige kassen og men jeg var igang med finde et produkt, da manden bag disken spørge mig om jeg er til mæmd? da jeg bliver meget underlig tilpas, kommer jeg måske til og sige noget ikke så pænt til manden bag kassen, efter kommer butikchefen og smed mig ud af butikken og sagde jeg aldrig skulle komme igen, sys dette er en underopførelse da det var manden det troede jeg var til mænd, lige som han sikkert selv var. Hændelsen skete i Helsinge.
Total mærkelig butikchef.

2 Responses to “Fræk ansat”

  1. Johnny siger:

    Haha, spøjst! fik vildt griner da jeg læste denne her.. kan så glæde dig med at det er andet personale der er der nu og de virker ellers flinke nok…

  2. Brian siger:

    Jeg købte en køletaske og havde den med i min service vogn for at køle min mad og drikkevarer ned, men ikke engang på en 7,5 timers arbejdsdag kom temperaturen ned på under 5 grader af udetemperaturen. Men efter at T.Hansen havde den til eftersyn, sagde de at “det var naturligt og den bare skulle køre lidt længere tid, den fejlede ingenting”

Leave a Reply