gianco spartan 30 knallert

Fra: jonas fra mors

Emne: gianco spartan 30 knallert

Besked: jeg valgte at købe en ny kanllert ved thansen i thisted, og vælge og købe den uden klargøring da jeg mener jeg selv kan skrue nummerpladen på :D, og spørg hvad de de gør for dem 900 kr. de svare at de vasker den og sætter batteriet til, fint tænkte jeg og køber den uden for det kan jeg da selv gøre da nummerpladen kun koster 90 kr. og alt er så rosen rød lige ind til ugen efter købet da den havde kørt 300 km. pludselig kunne den ikke trække uderlig tænkte jeg, og bragte den hjem, da jeg selv begynder at finde ud af hvad der var galt, så var remmen sprunget, og alt variomatiken ødelagt, så kørte jeg til thisted med variomatiken og billeder da jeg åbnede der ind. så regnede jeg med den var i orden, men nej. da jeg kommer der over spørg de om jeg havde taget begrænsningen og nej siger jeg jo da den er næsten ny. men selv med beviserne skal jeg komme med knallerten, men mekanikkeren kunne først se på den 14 dage efter og det kunne jeg jo ikke v
ente på da jeg skal bruge den hver dag. så lidt sur bliver jeg nød til selv at betale delene til den nye knallert. fint fint siden har den også kørt. men så let skulle det ikke være. da de åbende en ny butik i nykøbing på mors flytter den ene ansat fra thisted der ud, og jeg skulle bruge et batteri så derfor kørte jeg til nykøbing efter det. da jeg kommer der ud står han ved kassen, han starter så med at overfuse mig med at jeg skulle sige undskyld til han fordi jeg havde løget for om jeg ikke havde pillet ved den (hvilket jeg ikke havde) og han bliver ved med at sige det var min egen skyld. men til sidst siger han at jeg skulle være glad for ikke at have mødt ham nede i byen for så havde jeg fået en på hovedet ?? hva er det for en kunde behandling (ps så forsvandt garentien også fordi jeg selv skildt det ad ??) men lad vær med at handle der !!!!!!!!!!!!!!!!

4 Responses to “gianco spartan 30 knallert”

 1. Elcorin siger:

  Hi,
  Super post, Need to mark it on Digg

 2. Bare mig siger:

  Du må fandme da ikke selv begynde at skilde den ad fjols… Jeg havde også sendt dig hjem igen uden hjælp…

 3. Anonym siger:

  jeg er selv mekaniker

 4. Didde Nielsen siger:

  Vi har også selv ordnet min, da det var den besked vi fik fra T hansen!!! “Hvis I bare piller den dims af, og sætter en ny i, så virker den igen” “Vores mekaniker har desværre ikke tid til at kigge på din knallert før om ca 5 uger”…… Så den besked kan man altså også få!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply