Giantco El scooter

Fra: Brian

Emne: Giantco El scooter

Besked: Så blev det den nye El scooter, Jeg manglede et køretøj, den var billig, og så var det noget spændende nyt og uprøvet. Bortset fra at der ikke sidder en to takts motor er det nøjagtigt samme scooter som Giantco G Buddy, med deraf hvad følger af den alt for kendte plastic kvalitet. Og jeg forventer da at speedometer kablet knækker som på alle de andre scootere. En lille sjov ting er at starterknappen til starteren på den to takts motor der ikke er der den stadig sidder ved styrgrebene, Den kunne måske bruges til enten langt lys i blink funktion eller til at omgå begrænsningen, altså at et tryk på start knappen giver mulighed for at køre 60-70 km/t. Til nu kører den som en drøm, Eneste minus er at den bliver lige vel brystsvag op af bakke når batteriet er på mindre end sin halve kapacitet, Hvorvidt den kan have en rækkevidde på 60 km. tvivler jeg, En af de første to dage jeg havde den nåede jeg vist kun lige lidt over 50 km. Betjeningen i freder
icia var som vanligt helt i top, Men viser scooteren sig at være noget skrammel med tiden skal der nok komme en sandhed eller to frem.

19 Responses to “Giantco El scooter”

 1. Kim siger:

  Jeg har også lige købt en ny scorter fra T Hannsen det er en Giantco Sport og den har kørt 500 km ude nogle problemmer jeg har alarm på den.

 2. Anonym siger:

  Kim…. den bør også kunne kører 5000 km uden problemer… men jeg er lige så overrasket som dig over at din t-hansen scooter stadig virker efter 500 km

 3. Kim siger:

  Tak jeg er meget glad for den man skal bare overholde de servics som man skal så kan alt jo køre.

 4. Kresten Kjær siger:

  davs Kim

  Hvor mange gange har du haft din scotter til service ? Du har kun kørt 500kilometer ???

 5. Kim siger:

  Til Kresten Kjær Says:

  Ingen endnu det skal den først omkring de 1000 km eller inden den 30/6 2010 den er kun 14 dage gamle smiler.

  Hilsen Kim

 6. Anonym siger:

  Kim 🙂

 7. Kim siger:

  Den skal til sit første service den 5/5 2010.

 8. Anonym siger:

  Spændende at høre hvad de siger til den 🙂

 9. Kim siger:

  Hvad skal de sige de til den laver bare den hvis der er noget glat med den ikke andet i det.

 10. scootergrisen siger:

  Hej Brian tillykke med din ny scooter.
  Hvis du gider kontakte mig så vil jeg gerne vide alt muligt om din Giantco E-buddy fordi jeg skriver om den på min hjemmeside.
  Angående rækkevidde så er det vist helt normalt at nye batterier lige skal oplades og aflades en 20 gange får de opnår fuld kapacitet.

 11. Kim siger:

  Der var ingen problem med mit første service.

  Det gik helt fint og den er blivet mere hurtig.

 12. Per siger:

  Hey.. Hvor hurtigt kører den el-scooter på toppen egentligt?

 13. Helle siger:

  Jeg havde en pgo city fra t-hansen

  på de 2 år som garantien varede havde jeg den til reperation 15(FEMTEN) gange. Og ja, jeg overholdt alle services.

  Den værste forklaring de kom med, var da blinklyset gik i stykker, det var fordi jeg blinkede for meget. Jeg havde fortalt dem at jeg primært brugte knallerten til bykørsel.

  Ved udgangen af de 2 år havde knallerten kørt 3000 km…..

  Magen til dårlig service, dårlige undskyldninger og dårlige knallerter skal man lede længe efter.

  Er på vej til at købe min næste knallert, som bliver købt ved en cykelhandler og det bliver denne gang en Aprilia SR. Kan godt være at den er dobbelt så dyrt, men belært af dårlige erfaringer, så vil jeg hellere det, end det PGO lort fra T-hansen

 14. Anonym siger:

  Thansen sælger ikke pgo ?????

 15. jojo siger:

  Hey Anonymous

  som du kan læse så er der minimum 2 år siden helle har købt sin PGO scooter i t-hansen

  tror du ikke at de tidligere har forhandlet dem ?

 16. hans siger:

  det er for dårligt at man skal vente over 2 måneder på en reservedel til en g-buddy, der kun er et halvt år gammel.
  den bliver svær at undvære .
  øv for thansen

 17. KJ siger:

  Ved godt det er et stykke tid siden at de ovennævnte indlæg er skrevet, men vil bare oplyse PGO ALDRIG har været forhandlet hos THansen. De har kun forhandlet CPI siden butikken blev startet op og nu også Giantco.

  C.Reinhardt som har importen af PGO, har ikke haft aftale med Thansen om PGO scootere, til salg hos dem.

 18. Chris siger:

  Har købt en gianto lambros i september, den har kørt ca. 1400km, der har været så mange problemer så der ikke er tal på. Blinkrelæet(flere gange) defekt forbremse, lygter (flere gange) den elektroniske begrænser (flere gange).
  Efter de ting jeg har oplevet med min knallert, kan jeg kun råde til at lade være med at købe knallerter hos T-hansen, det er noget lort, kinesisk lort.

 19. jimmie siger:

  som jeg plejer at sige. hvorfor bliver folk ved med at købe det skrammel ovre fra thansen. de har så dårlig ry for deres billige produkter, og det er både reservedele og køretøjer. men priser og kvalitet hænger sammen og den sidste idiot er jo ikke født endnu:) men så længe folk blive ved med at købe deres skrammel, så bliver de også ved med at sælge det.

Leave a Reply