Giantco

Fra: Brian

Emne: Giantco

Besked: Min brugte scooter som nævnt har været på thansens værksted to gange siden jeg købte den. Fejlen var en brændt tændspole der nu er skiftet uden udgifter andet end irritation fra min side. Den er købt ved thansen i fredericia, Jeg synes selv at jeg har fået en kompetent service i butikken, Men de burde nok have tjekket køretøjet bedre inden de satte den til salg- thansens mekaniker kan vel egentlig ikke lave mange fejl i sit arbejde, Så vidt vides har han vist kun tre typer af motorer at koncentrer sig om, og den erfaring er årelang. Om Giantco kan jeg kun sige at bare den kører er det fint nok, Men ikke lige et indtryk af kvalitet man får ud af den. Jeg gætter på at den efter 25000 km på tælleren er klar til lossepladsen. Honda har jeg set kører 500000 km. og still going strong.
Mht. inkompetence. Mennesker er forskellige, En butik kan være total inkompetent, en anden ikke. Men jeg blev lidt muggen engang jeg havde min maxi og de ikke ville reparer den, Det var ikke lige deres regi. Deen skulle egentlig bare have nye platiner, Ren barneleg for en mekaniker.

Mit indtryk af thansen er så’n fiftyfifty

3 Responses to “Giantco”

 1. Rene siger:

  Du har set Honda’er som har kørt 500000km..???

  arhg.. det er nok lige i overkanten.. tror squ ikke du finder en scooter som køre så langt… 🙂

 2. BKE siger:

  500.000 🙂 ja det svarer til at du har kørt 50 km. om dagen i 27 år eller 100 km. om dagen i 13,5 mon ikke bare du er en lille røver 🙂

 3. Tim R siger:

  50000 kan en honda godt

Leave a Reply