I er en flok sociale taper..

Fra: Thansen kunde

Emne: I er en flok sociale taper..

Besked: Jeg har aldrig læst og set noget mere onsvagt, en det folk skriver her inde.. Jeg vil væde min hat på, at alle dem der svinger thansen her inde. Stadig køber ting der. Jeg jeg har oplevet noget bars, i deres butikker men sjovt nok kostede det også kun 29kr. Men jeg har somregl kun haft gode oplevelser i thansen.

7 Responses to “I er en flok sociale taper..”

 1. Til Thansen kunde siger:

  Nu er det jo nok ikke så mange der handler ved Thansen, Hvis de hver 2 gang får noget der ikke duer. Men for sæt du bare med at købe ved Thansen. Men vi er nogle der ikke handler der mere.

 2. scootergrisen siger:

  Måske skulle du bare holde dig fra at kalde folk noget du ikke kan stave til.

 3. mongolos siger:

  Mig bekendt sælger thansen.dk 100 gange mere end andre eftermarkeds forretninger pt…
  Jeg har aldrig oplevet at man ikke har kunne snakke om det i butikkerne så længe man har sin bon eller har handlet på telefonnummer.
  Tør forresten også godt væde med at I som befinder jer her inde stadig handler hos thansen.dk. tror da i grunden også at der ville være flere besøgende på min nye hjemmeside http://www.jeghaderjeghaderthansen/sutminsnabela.fuckingdk.com end på den her low Life hjemmeside.

 4. dilleraben siger:

  *taber

 5. paul Christiansen siger:

  I skulle tage at købe en Dansk Retskrivningsordbog. Fåes ikke hos jeres elskede THansen. Til gengæld virker den hver gang, og I trænger virkeligt til det.

 6. Kæmpepikken siger:

  Tabe, taper, tabber eller er det TÅBER..?

  Spark da endelig til folk som ikke kan stave – øj hvor er i dygtige…

  Det ville satme være kønt hvis ordblinde ikke måtte ha’ en mening. Sådan en flok pisseviskere!

 7. ro siger:

  Måske skulle i tage et andet sted hen. Måske skal i tage til Pakistan. Dernede kan i få det danske ordbog, i en brændt udgave.
  HELLE FOR DET DANSKE FLAG BRÆNDER

Leave a Reply