igen en der er blevet snydt ved Thansen

Fra: oleg

Emne: igen en der er blevet snydt ved Thansen

Besked: Besked: Vi kan udelukkende sælge til priser langt under vores konkurrenter, da vi importerer direkte fra fabrik og sælger til dig fra egne butikker uden fordyrende mellemled. Kort fortalt, for du hele pakken, når du handler scooter hos thansen.dk

I pakken fra thansen.dk får du.

1. En ny scooter der kun kan køre når den vil.
2. Kun service en gang om ugen hvis du er heldig.
Så død din scooter den samme aften, som de har en mekaniker, i den butik du købt den, går der en uge du får den lavet. ”Så må man jo håbe deres mekaniker er syg næste gang”
3. Mange fejl på din nye scooter.
4. Forkerte oplysninger i forretning, forhold til hvad thansen.dk siger når du ringer til dem.

Her kommer alt det du ikke må se på trustpilot

kundeservice? ja det er der ikke noget af. Og det er ikke SPAM

Så kan man KUN få lavet sin scooter en gang om ugen. Ja så må man jo håbe på at den ikke død en tirsdag aften for så går der en uge før de kan se på den. I har igen tilbudt at købe den tilbage. men NEJ, i skal bare lave den så ALT virker som det skal. Jeg er meget glad for den, når den køre som den skal. Men ups, der kommer til at gå en uge før den kommet til at køre som den skal igen. Så må jeg jo se om den skal have ny motor og forgaffel efter kun ca. 280km. Når vi kommer det til. Surt optjente penge på førtidspension. På noget der ikke virker. Som man skal gå og vente på at få lavet. Skulle nok have bruget 2 år mere på at spar op. Men hvad … nu skal Thansen bare få den til at køre som den skal igen. Godt jeg har købt den med 3 års garanti på.

Nyt : den 30-05-2017. kl 20.07. Så var jeg lige ved at blive kørt ned, på hjørnet Bjerrevej og Strandkærvej, kom ned for byen at holde for rødt. Da det blev grønt havde svært at komme i gang. Da det er op af bakken der. ”Det ved alle der kommer fra Horsens” Da der kom gang i min scooter, var der en bil der lige køre ind for af mig, da han skulle til højre og jeg skulle lige ud. Jeg nået lige at stop igen. men kunne se at han holdt ind ved Dagnæsskolen, kørt hen for at snakke med ham, han tror at jeg var gået i stå, og ikke kunne få gang i den. Næ sagde jeg til ham, den gir bare ikke at køre, selv om den næsten er ny. Så mange tak Thansen, det var lige får jeg var komet en tur på sygehus.

Her er den e-mail jeg har sendt til

Hej Thansen

Kundenummer: ”Skal ikke se mit mobil nr.”
Ordrenummer: 401299765
Fakturanr.:50309100

Så har jeg lige nogle klager og reklamationer over min VGA Firefox 45 km/t.

kl 20.07. Så var jeg lige ved at blive kørt ned, på hjørnet Bjerrevej og Strandkærvej, kom ned for byen at holde for rødt. Da det blev grønt havde svært at komme i gang. Da det er op af bakken der. ”Det ved alle der kommer fra Horsens” Da der kom gang i min scooter, var der en bil der lige køre ind for af mig, da han skulle til højre og jeg skulle lige ud. Jeg nået lige at stop igen. men kunne se at han holdt ind ved Dagnæsskolen, kørt hen for at snakke med ham, han tror at jeg var gået i stå, og ikke kunne få gang i den. Næ sagde jeg til ham, den gir bare ikke at køre, selv om den næsten er ny. Så mange tak Thansen, det var lige før jeg var komet en tur på sygehus.

Så kan man KUN få lavet sin scooter en gang om ugen. Ja så må man jo håbe på at den ikke død en tirsdag aften for så går der en uge før de kan se på den. I har igen tilbudt at købe den tilbage. men NEJ, i skal bare lave den så ALT virker som det skal. Jeg er meget glad for den, når den køre som den skal.

Den har nogle gang svært ved at komme i gang, hvis man holder for rødt lys, kun et problem når den er varm. Ikke nogen problemer når den er kold. Så køre den bare der ud af.

Kan også finde på at gå ud/gå i stå hvis man lave en hård opbremsning, fx hvis en fodgænger gå ud foran en, eller en bil, og cykel køre ud foran en. Også kun et problem når den er varm.

Gashåndtag har en frigang på næsten en centimeter, før den tager ved.

Støddæmpere går helt i bund foran ved hård opbremsning.

Det er lige de store problemer lige nu.

Så lige de små.

Nyt. har også lige set der skal ny bagagebærer på, da der er 2 lak skader på, lakken sætter ikke fast.

Hvorfor er der ikke nogen manual/brugsanvisning med? Da jeg skulle have tjekket lufttryk i dækket. Blive jeg nød til at gå på nette for at finde oplysninger om det. Synes ikke det kan passe at folk selv skal finde ud af det. og man selv skal printe manual/brugsanvisning ud.

Så lige en ting mere.

Synes det vil være en god ide, i får nogen bagageboks i højere kvalitet, for den jeg har købet, ja for at sige det som det er, SHAD/SYM SH33 sort 33 liter er nogen l…. Har været nød til at bruge tætningslister som man bruger til døre og vinduer, og sætte det imellem hvor den åbner og lukker. Fordi det er plastik vibrere og larm af helvede til. Så nu skal jeg til at spar 1500.- op til nogen andet.

Hvis i kan få min Firefox som den skal. Er det kun SHAD/SYM SH33 sort 33 liter, jeg har fortrudt jeg har købt. Kunne også være med skulle have købet Bagageboks SHAD SH45. for den må da være lavet af noget tykkere plastik. For jeg har lige set, den kan holde til 6kg, og den lille jeg har, kan kun klar 3kg.

Med venlig hilsen
Per Larsen

Kundenummer: ”Skal ikke se mit mobil nr.”
Ordrenummer: 401299765
Fakturanr.:50309100

Posted in Uncategorized | 1 Comment »

Leave a Reply