Kædeadskiller-ingen ombytning

Fra: Peter Hansen

Emne: Kædeadskiller-ingen ombytning

Besked: Havde købt en kædeadskiller til 50 kr hos T. Hansen i Herlev. 2. gang jeg brugte den gik den i stykker. Jeg gik ned i butikken med olie på hænderne og spurgte om de ville bytte den, men uden en kvittering kunne det ikke lade sig gøre. Det kan godt være det er proceduren, men det er ikke altid man gemmer en kvittering for 50 kr og måske kunne butikken sætte sig ind i kundens sted, især når man har købt mange ting i butikken før. Så siden da har jeg ikke handlet hos T. Hansen.

7 Responses to “Kædeadskiller-ingen ombytning”

 1. Love haters siger:

  Eller også kunne du bare gemme din kvittering. Det er ik så svært..

 2. Thansen siger:

  Vi beklager, selvfølgelig at du smider din kvittering væk. Fjols

 3. Hanne siger:

  Nååår hvor er det syndt for dig. Haha. måske skulle du finde noget andet at lave

 4. "Den forstående" siger:

  Ha ha din store klovn
  er du virkelig så nærig hallo mand hvad tror du egentligt selv at man får for 50,- hvis du vil have noget der kan holde til noget så køb dog noget mere proff. udstyr mand jeg kunne da aldrig drømme om at købe en kædeadskiller til sølle 50,-

  der ud over så har du i følge den danske købelov ikke nogen som helst rettigheder i en fysisk butik de ting du køber er købt som beset og går den så i stykker lige i det øjeblik du får din kvittering har du heller ikke ret til at bytte den du har ingen ret til at bytte noget som helst i danmark den købelov som alle render rundt og tror beskytter os er kun gældene hvis du har købt på nettet at man som oftest har lov at bytte i en fysisk butik er kun en service som butikken vælger at yde og de er i deres gode ret til at nægte at bytte hvis du ikke har en kvittering for hvad tror du folk er dumme det kunne ligeså godt være du havde købt den brugt af en eller anden til en 10,- og så tænkte har den får jeg lige byttet til en ny nej som butiksejer er man nød til at være hård men retfærdig så tør øjnene og tag en tudekiks helt ærligt 50,- hvis du ellers er glad for at handle der og ellers ikke har problemer med butikken så tag dog og støt dem ellers ender det en skønne dag med at alt ting skal købes på nettet og der ikke findes en eneste fysisk butik i hele landet tænk lige over det næste gang du for eksempel mangler en skrue og tænke jeg smutter lige ned i den lokale skrue forhandler og får den i hænderne med det samme i stedet for at gå på nettet hvor man kan komme til at vente på den i op til 14 dage alt efter hvor man køber den HUSK DET!!! frem over og et sidste råd hvis du virkeligt er så nærig at du ikke bare kan kassere sådan en billig gang lort til en sølle 50,- SÅ TAG FORHÆLVEDE DA AT GEMME DINE KVITTERINGER SOM ALLE ANDRE NORMALE MENNESKER OKAY.

 5. Thansen siger:

  Ellers må du slå dig selv i hoved med kæden

 6. Pragman siger:

  FORHÆLVEDE er et nyt dansk bandeord..
  Det henviser til helvede med hvælvinger, altså et helvede med smukke lofter.

 7. K.Hansen siger:

  Til “Den forstående”.
  Har du hørt om dansk grammatik? Du ved, komma og punktum i diverse sætninger? Og stort bogstav i første ord efter punktum? Det gør det så meget nemmere at læse og forstå, hvad du skriver.

Leave a Reply