Kvalitet..??

Fra: Mekanikeren

Emne: Kvalitet..??

Besked: ER SG TRÆTTENE AT HØRE HVAD UVIDENDE FOLK KAN LUKKE UD……………. Thansens reservedele er Oe dele. Dvs produceret i europa og original kvalitet. Jeg har aldrig haft problemer med Thansens kvalitet i mine snart 5 år som selvstændig automekaniker.F.eks WIX filtre som sidder standart på mange kendte bilmærker.Tændrør som er standart på Toyota, Nissan og Subaru. Bremseklodser fra Carline som også producere til bl.a Brembo. Så synes det er noget forfærdelig P** at Thansens kvalitet bliver svinet sådan til, for jeg har sq aldrig haft kvalitets problemer. Og har jeg haft problemer er de altid blevet løst så godt som muligt. Kom helt an på om jeg havde MIT i orden.(Bon, inden 14 dage osv) Har dog stødt på dårlig service en sjælden gang i mellem, men det møder jeg sq lige så meget på Tankestationer, Supermarkeder osv.Så DET må vel være den enkelte persons ansvar at levere god service til alle kunder, hvad
enten ens kat er død, mavepine eller bar har en lorte dag. Så at droppe en butik pga dårlig service, ville jo resultere i at du ikke fik noget at spide eftersom stort set alle møder dårlig service en dag. Måske er DU bar for smålig.

2 Responses to “Kvalitet..??”

  1. Sandie siger:

    Jeg er sikker på T- Hansen har nogle ok ting blandt deres udvalg af varer…. Man skal så bare vide hvilke ting der er kvali-varer, og hvilke der ikke er…. Der er helt klart nogle af deres varer der ligger helt i bund, eller er direkte farlige at montere…. Personligt vil jeg ALDRIG køre ind til T-hansen efter dele til min bil, det er en princip ting, da de har scoret 4000 kr. på mig, for 4 dæk, der var i orden, men samtidigt 4 fælge som aldrig kom til at køre, trods FDM test osv. der beviste, at jeg havde ret, så fik jeg ikke mine penge retur, heller ikke selvom 1. klage over fælgene kom kun 2 dage efter monteringen/ bestillingen af dem.

    Så ergo: nogle er heldige gang på gang, og måske ligeglade med service og returret…. Mens vi andre handler andre steder med kvalitets garanti og en service der ligger i top og det vil jeg i hvert fald gerne betale lidt mere for.

  2. Søren siger:

    Det eneste jeg køber hos Thansen er fyrværkeri – som kom du bare ned på jorden igen – du er nok ansat der

Leave a Reply