Lapning/nyt dæk/ny ventil….

Fra: Michael

Emne: Lapning/nyt dæk/ny ventil….

Besked: 1) Ringer til THansen og får oplyst at lapning af scooter dæk koster 100.- Hvis ikke dækket kan lappes sættes et nyt på for 300.-

2) Afl scooter og får oplyst samme pris.

3) henter scooter og skal betale 396.- Årsagen er at det var “lidt besværligt” og at de 300.- ikke var inkl arbejdsløn. Efter lidt brok acceptere jeg da jeg kan have misforstået de 2 ret klare priser ???? Nå men så betaler jeg 396.- fordi jeg jo trods alt har fået et nyt dæk med montering.

4) får udleveret scooteren og kan se at der ikke er sat nyt dæk på, men at det er blevet lappet.

5) Brokker mig en del mere end tidligere og får nu at vide at de godt kunne lappe dækket og at jeg har betalt for en lapning + udskiftning af en utæt ventil + arbejdsløn. Det skal siges at den aldrig har tabt luft før jeg punkterede ved at køre en skrue op i dækket. Jeg havde gjort opmærksom på at jeg gerne ville kontaktes hvis det ikke kunne gøres med lapning eller nyt dæk. Jeg forlanger at få nedslag i prisen pga deres mange uklare meldinger og at tvivlen må komme mig til gode. Uden held!

….og dengang jeg købte scooteren leverede de den forkerte og byttede den til en brugt udstillingsmodel der var rusten og med flækkede skærme – og sagde at man jo ikke kunne regne med at få en fabriks ny, når man købte en NY scooter! hmmmm De skal holdes i kort snor. De må sgu hellered sætte priserne lidt op, hvis man kan slippe for at blive taget i rø…

4 Responses to “Lapning/nyt dæk/ny ventil….”

 1. scootergrisen siger:

  Sådan som jeg ser det har de lavet følgende fejl :
  De ringer ikke til dig før de skifter ventilen (som du har bedt dem om).
  De fortælle ikke at de har skiftet ventilen men kalder det “lidt besværligt”.

  Ellers syns jeg det er fint nok hvis ventilen er dårlig at de så skifter den selvom de skulle havde ringe og spurgt først.
  Men det giver bare ikke så meget mening lappe dækket også ventilen er utæt. Kan da godt være at ventilen har været tæt men det kan være gummiet har været så dårligt at det var revnet og måske snart revne helt igennem.

  Hvis du køber en ny scooter med flækkede skærme så køre du bare ned og siger det så vil jeg da tro du kan få nogen nye når det har været der hele tiden.
  Du har 2 års reklamations ret på sådan noget.

  At en scooter har været brugt til udstilling betyder da ikke at den er brugt. Den har bare stået så folk kan se den, de har vel ikke kørt på den og sådan. Også har den vel stået udenfor og blivet lidt rusten. Kan da godt forstå du hellere vil have en lige fra papkassen men det jo stadig en ny ubrugt scooter og den skal jo ud og køre i regn osv alligevel.
  Ellers kunne de jo aldrig komme af med dem de viser i udstilling hvis folk aldrig ville have dem fordi de havde stået udenfor.

 2. Svend Dellepude siger:

  Ynkeligt, ynkeligt og ynkeligt.
  Hvor er du og din “hjemmeside” sølle…

 3. Henrik Licht siger:

  Brug ALDRIG Thansen…
  UDUELIGE amatører.

 4. Henrik Licht siger:

  Brug ALDRIG Thansen.
  De er amatører og uduelige

Leave a Reply