Livsfarlige Knallerter

Fra: Prutten

Emne: Livsfarlige Knallerter

Besked: De er livsfarlige de knallerter man køber hos Thansen….Det starter en morgen jeg har skide travlt og skal skynde mig på arbejde da jeg har været i byen hele natten og er stået lidt for sent op.til min rædsel kommer jeg ned og ser at min lorteknallert er væltet,og det ene sidespejl er knækket….Nåå men skide være med det,skynder mig selvfølgelig ned til den nærmeste kiosk og køber 2 reparationsbajere og 1 underberg..Drikker dem nærmest ud i en køre,da jeg jo har skide travlt,drøner så ud af cykelstien med gashåndtaget i bund,og hva sker der så ??? Pludselig går lortet i stå ??? Den puster og stønner som en havneluder på overarbejde,alt imens jeg står der og hamrer og banker på den skide kick-starter og sveder som et svin..Jeg trækker den så op til den næste kiosk og køber endnu 2 bajere og 1 underberg.Jeg når kun at drikke ca.1½ bajer og pludselig..Starter lortet igen.jeg kører så der ud af igen med 20km/t ??? SNEGLEFART…. Nå
å men jeg når da heldigvis ned til tankstationen og fylder lortet op med benzin..SÅ VIL LORTET IKKE STARTE IGEN …!! Nu er jeg ved at blive godt træt i masken,jeg når at drikke 3 bajere på tankstationen alt imens jeg står der og svovler og bander og er godt sur,så får den et los så lortet vælter og knækker det andet sidespejl.??? og noget af sideskjoldet….Der kommer så en ung frisk gut hen og spørger om jeg har problemer…!! ( JA GU FANDEN HAR JEG PROBLEMER )…Han prøver så at starte den,og det lykkedes ham da også efter et stykke tid,jeg takker ham så og kører af sted igen…Velankommet til arbejdet ( godt nok 2 timer for sent )får jeg så at vide at jeg ikke skal arbejde idag,da jeg for det første stinker af øl og spiritus,og for det andet er det også min fridag idag ????
Nåå..Et par kiosker senere er jeg så ankommet i Nyhavn..Det er jo dejligt vejr,og jeg sidder på boltværket og nyder solen,de smukke piger,og en flok pilsnere…Da jeg pludselig ser en flaskesamler ud af øjenkrogen prøver at stjæle min sidste ½ øl…!!!
Jeg får fat i ham og rusker ham godt og grundigt,og konfiskerer hans 2 poser med tomme flasker…(forpulede møghund)
Nåå men jeg er også på vej hjemad,så jeg sætter poserne på styret,en på hvert håndtag
Da jeg er kørt ca.500-600 m.
ryger bunden på en af poserne,så hele gaden sejler i glasskår,og da jeg vil til og bremse,knækker bremsekablet ???…eller hva faen der sker ????
Og da jeg har overvægt i den anden side,kommer jeg til at gasse op i stedet for,jeg rammer så kantstenen og kommer i slinger,hvorefter jeg hamrer ind i siden på en postbil
så den anden pose med flasker og det meste af skjoldet foran også smadrede totalt…!!!!!
Prikken over I.et var selvfølgelig også at jeg ikke havede hjelm på,og slog et lille hul i hovedet,så der dryppede blod ned på min nye sommerjakke,jeg lige havede fået i fødseldagsgave…….
Og da jeg kom for at hente den 2 dage efter VAR DEN VÆK…..!!!!
Jeg køber ihvertfald aldrig knallerter der mere……
sådanne noget billigt kineserplastikpis……..

8 Responses to “Livsfarlige Knallerter”

 1. Kim siger:

  Du må heller ikke drikke øl eller andet når du køre det er fanden din egen skyld paphoved.

  Du er sådan en der aldrig skulle har en scorter.

 2. DI siger:

  Fuck du er et fjols mann! der kan man tydeligt sige, du får hvad du betaler for sådan som du behandler dine ting + din egen krop

 3. Anonym siger:

  Jeg tror at “Prutten” tager pis på os med sit indlæg, men sjov historie.

 4. scootergrisen siger:

  Det fandme humor det der :o)
  For satan det godt skrevet.

 5. Kristian siger:

  sådan som han behandler det hele som jeg har forstået det, så er det langt fra T-Hansens skyld at scooteren gjorde som den gjorde. Du kan sagtens få MANGE andre scooter der havde gjort det samme i den situation.

 6. jackie siger:

  tror ikke at scooteren er dit problem, nærmere alkohol..

 7. Anonym siger:

  Du lyder som en nar af de helt store.. Se mig.. Hør mig!

 8. pagman766 siger:

  Fuck én go flækker jeg fik der ! 😀

Leave a Reply