LORTE ALUFÆLGE

Fra: Henrik Sørensen

Emne: LORTE ALUFÆLGE

Besked: Købte aluhjul til min Ford Mondeo pris 11000 kr 4 mdr. på gaden og vasket hver gang min bil blev vasket (den er sort)og det bliver den tit .Da vinteren stod for døren blev de også vasket og pakket væk og da vinteren var ovre pakket ud og skulle på vognen igen og der var det så at jeg var ved at få hjertestop mine dejlige fælge var totalt ædt op af ir.Tog til butikken for at få at vide at de var misligeholdt og at de var jo også fulde af stenslag og det er rigtig rigtig mange skulle jeg lige hilse og sige man skal gå efter hvad de siger.Så er der nogen som har prøvet at smide 11000 kr ud af vinduet eller mindre høre jeg gerne det kan sku da ikk passe at de bare kan slippe af sted med sådan en gang LORT (22729023)Mvh Henrik PS. kunne det ikk laves her på siden så man kunne sætte et par billeder på på forhånd tak.

5 Responses to “LORTE ALUFÆLGE”

 1. Kim Andersen siger:

  Hej Henrik
  Jeg er desværre ikke så teknisk anlagt, men jeg skal undersøge mulighederne for at uploade billeder, for det er faktisk ikke nogen dårlig ide 🙂

 2. Tom K. siger:

  Hej,ja det er en trist historie du har været ude for,men du kan godt gå vidre med sagen,uden det koster dig noget.
  Du skal henvende dig til forbrugerstyrrelsen,med din sag,så hjælper de dig,med dit problem.

 3. jesper siger:

  ir kommer ikke af sig selv, der kommer ikke en lille ir fe og drysser ir ud over dine fælge.
  hvis man pakker fælge ind i poser f.eks om vinteren er man 120% sikker på at de vil ire. den smule 0,5% salt der skulle sidde tilbage fra vaskning, vil 100% være nok til du ikke har pæne fælge mere.
  det er derfor der er noget der hedder fælg stativer, så der kommer luft imellem fælgene og forhindre nogenlunde, mere fugt.
  har du et stenslag på dit fælg, og der kommer lidt fugt til det, og du pakker det ind, vil det danne noget der hedder orm, er der ikke anden for ind en om larkering… desvære

  din sag holder desvære ikke, der er for mange ting der spiller ind

 4. Michael siger:

  fælge fra THansen er det værste lort der findes på markede – deres dæk er ikke et hak bedre, nogle rigtig hulahop ringe. Utroligt man må sælge og markedsføre sådan en ringe kvalitet. Dækkene er direkte livsfarlige.

 5. Anonym siger:

  kender en ven der har købt en splinterny t-hansen Versus scooter. I dag fandt vi endelig ud af hvad lortet kunne bruges til da vi ikke kunne få ordentlig gang i skt hans bålet.

Leave a Reply