MC batteri

Fra: Thordsen

Emne: MC batteri

Besked: Køb aldrig batterier hos Thansen. ved nærmere eftertanke køb aldrig noget hos thansen. Jeg har igennem lang tid undgået t-hansen, da jeg har haft nogle oplevelser med dårlig service. der har dog været nogle gang hvor jeg alligevel har været derinde da jeg simpelthen manglede noget som jeg ikke lige kunne få andre steder. de par gange hvor jeg har været derinde har jo oplevet god serviec og var faktisk begyndt at tænke det er måske et okay sted at handle indtil jeg købte et mc batteri hos dem. Jeg købte et batteri og syre fik hænldt syren på og opladt batteriet det nødvendige antal timer. batteriet kom dog kun op på 10,5V hvilket er for lidt. jeg kom ind i butikken og de målete på batteriet med deres måler og konstaterede at det var defekt. Jeg fik et nyt batteri og hældte syren på med det samme.(med hensyn til syren skulle jeg lige diskutere lidt frem og tilbage for at overtale dem at det altså skulle være u.B.) batteriet blev testet og målte 12,48V jeg tog glad hjem og ladede efterfølgende mit batteri med en lader som det nu skal. Jeg var ud at køre på min mc og alt var godt. det blev dårligt vejr og min mc fik lov til at stå i en uge inden jeg igen skulle ud at køre. Da jeg ville starte min mc var batteriet totalt dødt. 0.68V jeg satte batteriet til opladning da jeg tænkte det var noget jeg havde gjort forkert. efter at havde ladet på batteriet i et halvt døgn målte batteriet 8,54V Så måtte jeg igen ind til butikken for at klage over batteriet. Batteriet blev sendt til tilbage til hovedkontoret som reklamations sag. Efter et par dage fik jeg mail om at jeg nu kunne hente mit batteri. Da jeg gerne ville have mine penge tilbage ringede jeg ind til service afdelingen. Jeg forklarede min sag og sagde at jeg naturligvis regnede med at jeg også kunne få pengen tilbage for syren. herefter startede en længere diskussion om at det gjorde de ikke og at jeg jo havde fået syren gratis anden gang og dermed ikke havde betalt for den. Det endte med at han skulle snakke med en kollega, hvorefter han kom pisse sur tilbage og fortalte mig at han syntes jeg gik i små sko. jeg sagde at det var muligt men at jeg mente at det kun var god service at give hele beløbet tilbage når man havde solgt 2 batterier der ikke virkede. lige nu venter jeg spændt på om jeg får mine penge sat ind på kontoen igen.

Jeg synes dette er en rigtig ærelig episode, da jeg lige var begyndt at få et bedre indtryk af T-hansen. Når man handler hos thasen ved man godt man køber noget billigt lort. men man forventer da at det virker. som sagt virkede 1 batteri ikke på noget tidspunkt og 2. batteri var totalt fladt efter blot 20 dag. Da jeg bor i en lille by har jeg brugt over 150 kr på tog biletter bare for at komme frem og tilbage for at reklamere og til sidst bliver jeg pøblet til og får at vide at det er at gå i lige lovlige små sko fordi man gerne vil have hele beløbet tilbage. Der går nok lige lidt tid inden jeg skal ind til thasen igen hilsen Thordsen. ekstra info: den test udskrift jeg fik fra 2. batteri sagde faktisk at tilstanden af batteriet kun var 14% og at det skulle udskiftes, de burde måske uddanne deres personale i hvordan man skal aflæse instrumentet. så hvis man køber et batteri få det testet med det samme.

2 Responses to “MC batteri”

  1. j siger:

    Hvis du ikke har betalt for syren, giver det ingen mening at kræve penge for den. Man kan ikke få penge retur, man ikke har givet ud

    Mvh
    j.

  2. Lars S siger:

    Køb aldrig et batteri uden at have et voltmeter med. Er spændingen under 12,6V lad det blive i butikken. Jeg har også forsøgt at handle et lille batteri hos Thansen, men efter at vi havde målt alle på lageret gik jeg igen. Er spændingen under 12,6V starter sulfateringsprocessen, og den er ikke reversibel, altså skaden er sket!

Leave a Reply