Min Opel var en Amerikanerbil…

Fra: Mr. Nobody

Emne: Min Opel var en Amerikanerbil…

Besked: Hej alle sammen.

Jeg handler meget i T.Hansen og har “altid” gjordt det.
Jeg havde dog en lang periode hvor jeg ikke gjorde og det var efter jeg havde inde hos T.Hansen i Glostrup for at høre efter nogle reservedel til min gamle Opel Senator,. det drejede sig mest af alt om bremser.
Da han får at vide hvad det er for en bil nægter han at søge videre da der jo er tale om en amerikaner bil og derfor ikke et køretøj de har i deres program, jeg forsøger at forklare ham at der omtrent er lige så meget amerikaner bil over den som der er hund i hundekiks, men han bliver ved med at påstå sit, jeg giver op og begynder så at spørge efter bremsedele til en Opel Omega med samme motor og årgang, men det ville han slet ikke høre tale om da det var sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, selv om de to biler er 100% identiske hvad angår bremsesystemt og alt i motoren og drivline. Enden på det blev at jeg gik og fik 5 kunder med mig uden de købte noget derinde. Jeg er nu flyttet til Frederikshavn, og her bruger jeg T.Hansen rigtigt meget, og får en super service, så det er ikke alle T.Hansen butikker der noget møg…

Leave a Reply