Montering af fælge

Fra: Michael

Emne: Montering af fælge

Besked: Jeg købte nogle nye fælge til familiens bil. Thansen tilbød at montere dem, det tog lang tid for de unge knægte i butikken (Glostrup) og de virkede ikke rigtigt til at de vidste hvad de havde gang i.

Jeg har barnestol i bilen og spurgte ind til flere gange om de nu var sikre på at alt var spændt ordentligt efter, da jeg ikke ønsker et uheld…og slet ikke med et lille barn i bilen.

Thansens personale forsikrede mig om at alt nu var klart og i skønneste orden…men ak, efter bare 20 kilomters kørsel var begge forhjul så løse at boltene kunne skrues af med fingrene.

Heldigvis skete der ikke noget…men det var kun rent held at jeg fik standset bilen inden begge forhjul røg af under kørslen.

Grrrr…

6 Responses to “Montering af fælge”

 1. Anonym siger:

  komplet uansvarligt af T-hansen

 2. Det er dit ansvar at checke bolte efter…

 3. Anonym siger:

  Det lyder som en rigtig dårlig undskyldning “Thansen – ABJ – Aalborg” nøjagtig som en dum Thansen medarbejder ville sige…

 4. Jakob siger:

  Det er jo også førens ansvar at lyset virker og selv efter et service hos aut. forhandler skal man efterse lysene på bilen inden man kører
  jeg har også hentet min bil efter service hos aut. forhandler hvor jeg fik lavet bremser og dem efterprøvede jeg da også inden jeg kørte væk derfra………så jeg giver ABJ ret !

 5. Anonym siger:

  Hej Jakob
  Det er også lidt noget andet når det er bremsere, dem skal du jo også teste når du har været i vaskehallen osv. og det gør de opmærksom på i vaskehallen at man skal…

  Når det gælder dæk/fælge, så ja de skal også efterspændes, men det skal de efter en uges tid måske, når man har kørt et par hundrede kilometer… ikke som denne kunde som kun har kørt 20 km….

  Derudover burde thansen have gjort kunden opmærksom på at han efter måske 1 uge skulle efterspænde dem.

  Som jeg ser det så dummet thansen sig 2 gange i denne sag…

 6. Anonym siger:

  Dummer thansen sig – skulle der have stået

Leave a Reply