nedenstående indlæg

Fra: brian

Emne: nedenstående indlæg

Besked: HVIS det nu skulle hænde at thansen er så dårlig som nogen her beskriver. Hvorfor er der så ikke startet en eks. jeghaderharaldnyborg, Eller jeg haderaldi site af en slags? Daskere elsker at vælte sig som svin i dårlig kvalitet, Trods samme forhandler byder en lidt bedre kvalitet (dyrer na klar mensch) der nok ikke er top kvaliteten.. Men tålelig.

Nej der skal spares, for enhver pris. Og så trækker Hr. “Gorilla boksehandsken på og bøvser” Og smider et tilfældigt dårligt indlæg på en eller anden site, For nu er konen skredet, Hun gider sgu ikke Hr. gorilla der kun har lidt råd, og satser sine penge forkert.

5 Responses to “nedenstående indlæg”

 1. scootergrisen siger:

  jeghaderaldi.dk …. hmm ikke en dårlig ide. Jeg kan godt gå i Aldi men fuck hvor jeg er blevet skuffet mange mange gange.
  Det er som om alt saft og kraft og friskhed bliver suget ud af alle deres vare inden de kommer ind i butikken.
  Samme med Lidl.

 2. jojo siger:

  hey med jer

  jeg hader ikke t-hansen pga deres dårlige produkter men kun pga deres dårlige kundeservice…..

  og deres kundeservice er virkelig dårlig…. jeg tror ikke at man får så dårlig kundeservice i nogen anden butik…..

 3. scootergrisen siger:

  jojo > Der findes da steder hvor de ansatte ikke kan snakke dansk.

 4. jojo siger:

  Hey scootergrisen……

  Jeg kommer desværre ikke i disse massage klinikker, men jeg har hørt at nogen af pigerne sådanne steder ikke taler så godt dansk, men i sådan en branche kommer man vel også langt med tegnsprog….

  Jeg mener faktisk at god kundeservice blot kan være et smil eller en hav en god dag… Men det får man ikke god t-hansen….

 5. theone siger:

  kan de ikke dansk, skal de sku ikke stå i kundeservice, så går alt service da af, hvis manden/kvinden ikke kan tale sproget..

Leave a Reply