Oplysning omkring dårlig kvalitet ved Thansen

Fra: Oleg

Emne: Oplysning omkring dårlig kvalitet ved Thansen

Besked: Scooter byttet 2 gange = 3 forskellige= penge retur Støvler byttet 2 gange= har jeg endnu. Jakke byttet 2 gange= har jeg endnu. Trådløs head set virker ikke = penge rtetur. Efter alt det bøvl, tænkte jeg på lidt rabat, ved bytning af jakke til en bedre, men nej jeg kunne få rabat på et nyt headset, som de ikke fører mere????????????

3 Responses to “Oplysning omkring dårlig kvalitet ved Thansen”

 1. Ole siger:

  Syntes helt klart at du burde slå dig selv
  Jamen helt ærlig.

 2. Oleg siger:

  Som Ole skriver, har jeg gjort mange gange, siden jeg købte udstyret ved Thansen, mage til dårlig kvalitet, skal man lede efter!

 3. Oleg siger:

  imponerende at Thansen, svarer her inde? OPA

Leave a Reply