Scooter og service

Fra: Yippee

Emne: Scooter og service

Besked: Det startede med at min far havde en CPI oliver city, som havde kørt i en 6år(ca. 17000km) derefter kunne den simpelthen ikke mere. så valgte han at købe en ny cpi selvom at jeg sagde til ham at han nok skulle købe noget andet?.. Nå men der gik ikke meget længere end en 2-3 måneder. før at der var første fejl.. Da han så kom op til Thansen med scooteren og mekanikeren havde kigget på den, fik vi den besked at skulle han lave det ville det koste omkring 3400kr for at sætte en ny krumtap i, vi takkede nej og fik sat motoren over fra den gamle scooter ( hvor vi havde fundet ud af at det bare var tændingen der ikke virkede på) satte den nye tænding på, scooteren kørte i ca. 1 månede, og holder nu i stykker i garagen igen.. Syntes bare det er utroligt at der er så meget forskel på hvor langtid deres scootere holder, og at mekanikeren alligevel vil have 3200kr for at skifte en krumtap som man kan gøre selv for 700kr? og burde der ikke være en form for reklamationsret??

2 Responses to “Scooter og service”

 1. scootergrisen siger:

  Der er 2 års reklamationsret på en ny scooter med mindre i behandler den dårligt eller køre uden olie eller sådan noget.

  Men hvorfor skulle i betale 3400 kroner hvis i lige har købt den ?
  Har i gjort noget sådan at reklamationsretten ikke gælder ?

  Fordi hvis man køber en ny scooter og den går istykker efter 2-3 måneder så skal butikken jo lave den uden det koster noget med mindre i selv har været skyld i det eller sådan noget.

 2. Anonym siger:

  Hvis i har kørt uden olie kan man sagtens ødelægge en krumtap, så er det jo mekanikerens timeløn som løber op, vil gætte på ca. 400 pr. Time

Leave a Reply