T hansens scooter servicepakke

Fra: Morten

Emne: T hansens scooter servicepakke

Besked: Nu kan det være nok med t hansens scooter service min scooter er næste 6 måneder gammel og jeg er netop kommet hjem efter et servicetjeck hos t hansen de var flinge da jeg kom ned med scooteren men fanme ikke da jeg skulle hente scotteren igen scooteren var punteret og værkstedsmanden påstod at dækket også var falt den gang jeg kom med scooteren og derfor skulle jeg selv betale ekstra for at få lappet dækket jeg forsøgte at få manden til at fatte at jeg jo var kommet kørerenene ned til ham på scooteren og der var den ikke punteret fucki´ng t hansen

One Response to “T hansens scooter servicepakke”

  1. scootergrisen siger:

    Det kan jo godt være at du er kørt op i noget da du kørte derned og den så er blevet flad langsomt mens den har stået dernede.
    Men det er ikke så svært at lappe hvis du køber sådan et lappesæt til slangeløse dæk så kan du lappe det udefra uden at tage dækket af så prøv det.

Leave a Reply