T.Hansen Spionere her på siden

Fra: Texx

Emne: T.Hansen Spionere her på siden

Besked: T.Hansen spionere her på siden, får du et svar fra en person som har haft en god oplevelse i T.Hansen, så vær forberedt på at det muligvis er en medarbejder fra T.Hansen’s kontor i middelfart, som udgiver sig for en alm. person, og de prøver på at få dig til at tro at T.Hansen ikke er noget lort, Men det er det, og det ved alle sku snart..

5 Responses to “T.Hansen Spionere her på siden”

 1. Sandie siger:

  Det er da ikke noget nyt- jeg vil sige, at havde jeg været T-hansen ejer, ville jeg ski også lure med her på siden, og jeg ville bestemt ikke synes dette var en sjov side, at have kørende som en trussel mod sin virksomheds eksistens.

  MEN når det så er sagt, så må de vel også gerne se, hvad vi er sure over, måske det endda kan hjælpe på deres elendige service og dårlige produkter!! Ja man kan da have lov at håbe i hvert fald.

 2. Texx siger:

  ufaglærte medarbejder som ikke ved havd de har med at gøre, dårlige produkter som er fra kina ( børnearbejde ) fy for den da..
  håber virkelig at denne virksomhed lukker.

 3. Anonym siger:

  Helt rigtig Sandie… måske lærer de faktisk noget af alt det her, sådan at kunder fremover ikke bliver udsat for samme dårlige service, som mange af os andre har oplevet

 4. Peter siger:

  Texx – >Hvis det er insiderviden så må du vel selv arbejde ved thansen?

  Men det kan vel ikke komme som en overraskelse for dig at thansen følger med når man opretter sådan en side? Men ligefrem at gøre så meget ud af det tror jeg sgu ikke de gider..

  Hilsen Peter – som Ikke arbejder ved thansen.dk

 5. Til Peter siger:

  Hej Peter

  Texx siger da ikke noget om at det er insiderviden, tvært imod så siger han “Men det er det, og det ved alle sku snart..”

  Texx siger netop at alle ved at T.hansen er noget lort.

  og ganske rigtigt, som Texx siger, så er der mange T.hansen medarbejdere herinde som giver falske gode indlæg omkring T.hansen, ligesom at t.hansen medarbejderne sviner folk til herinde.

  Hvis jeg var chef i en T.hansen butik og en af mine ansatte havde svinet kunder til herinde eller på facebook eller et helt tredje sted eller i det hele taget udtalt sig på virksomhedens vegne, ligesom jeg kan se at flere T.hansen ansatte gør herinde, så var han/hun blevet fyret på stedet.

Leave a Reply