Bestilling af vare

Fra: H.Petersen

Emne: Bestilling af vare

Besked: Hej. Jeg er yderst utilfreds med thansen. Jeg bestilte udstødning til min ford mondeo man. d 6/7 og fik afvide den vil være i nakskov d.11/7. Efter at rykke for den yderligt harjeg dags dato fået afvide den ville komme man d 27/7. Jeg må sige man bliver noget skuffet over den service man får. At man skal vente 3 uger på at får sine reserve dele er slet ikke iorden. Den service kan man ikke byde folk.Så for mit vedkommen er det slut med at handle hos thansen og vil helt klart fraråde dem til folk.

4 Responses to “Bestilling af vare”

 1. Anonym siger:

  Jeg håber du vender tilbage og fortæller om enden på historien, min erfaring med T-Hansen, siger mig at du heller ikke modtager den 27/7

 2. Anonym siger:

  🙁

 3. Anonym siger:

  Men håber selvfølgelig at man bliver positiv overrasket

 4. T hansen BOY siger:

  De er sikket bare ved at male den chrome ?

Leave a Reply