Billig skrot og skolebørn bag disken.

Fra: Hans Hansen

Emne: Billig skrot og skolebørn bag disken.

Besked: Man skal jo gør sig en ting klart når man handler hos Thansen. 99% af varene er billig kina import, ikke alt er CE mærket. Ekspedienterne bag disken ved INTET om mekanik – absolut INTET. Jeg handler kun det hos Thansen som jeg kan se er kendte mærker som fx Castrol, Motip, Tectyl og lign. Forudbestiller hjemmefra og henter i nærmeste butik for at reducere ventetiden i butikken for den er ofte MEGET lang.
Så min konklusion er: Bestil hjemmefra – hold dig fra NO NAME produkterne – forvent ingen hjælp fra de ansatte.

8 Responses to “Billig skrot og skolebørn bag disken.”

 1. scootergrisen siger:

  Som jem og fix skriver på deres banner… “Høflig selvbetjening holder priserne i bund”.

 2. Anonym siger:

  Det er jo desværre bare ikke T-hansens motto… hvis det var, så kunne de måske tillade sig at give så dårlig service som de gør.

 3. DI siger:

  ej hvor i piver ;D

  Ta´ til mekanikeren hvis i har nogle problemer…

 4. Anonym siger:

  DI det giver da ingen mening det du skriver.

  t-hansen har da et ansvar overfor deres kunder.

  Jeg er da enig i at man ikke bør handle hos t-hansen, men derimod på et rigtig autoværksted.

  scootergrisen – Olie er faktisk ofte ikke billigere hos t-hansen end mange andre steder – faktisk er det ofte noget dyre selv hvis man afhenter olien i butikken. – så nej priserne er ikke presset i bund

 5. scootergrisen siger:

  Gad vide om der snart kommer nogen butikker uden ansatte…
  Altså ligeom en ubemandet tankstation.
  Så går man ind i butikken, finder sine vare selv og scanner og betaler selv.
  Så kan folk da ikke klage over personalet.

 6. Kristian siger:

  Alle i T-Hansen i skjern, har viden indenfor mekanik, service osv. Jeg er selv ansat der, og vi har alle modtaget kursus i hifi, og mekanik. Så lad være med at bedømme hele T-Hansen pga. én butik?

 7. Peter siger:

  Hej Kristian

  Første og eneste gang jeg handlede hos t hansen var faktisk i skjern for 1½ år siden og der havde jeg den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft i en butik.

  derudover ville jeg da råde dig til som ansat i t hansen at undersøge om du overhovedet må udtale dig på blogs som denne
  nogen steder er det fyrings grund

 8. David siger:

  Hej Allesammen
  Jeg tror at en gruppe voksnemænd som jer skal til at skrue ned for charmen overfor personalet i de respektive butikker i nu engang handler i.

  Til Hans Hansen:
  Hvis T-Hansens produkter ikke var CE-Mærkede eller levede op til lovmæssige standarder, så var de ikke på hylden. Det kan ikke lade sig gøre, da alle led fra producent(hvis den er dansk), importør, lager og ude i butikkerne – bliver checket i hoved og ***.

  Desuden er det ikke så svært at vurdere hvilken medarbejder du står overfor. Står den en ung mand eller kvinde på 16 år, så er det vel også urimeligt at forlange at vedkommende er en faglært automekaniker med speciale i scootere, biler og lastbiler eller hvad der lige passer dit behov i øjeblikket.
  Det er et barn der lige har forladt folkeskolen og gør sit bedste for at tjene sine lommepenge.

  Jeg har set det så mange gange hvor jeg har været ude og handle. Voksne selvfede mænd der plejer deres eget ego, ved at verbalt overrumple unge mennesker, forskellige steder i detailhandelen, baseret på en fejlbaret viden på ligefod med individet bag kassen. Kald det jem & fix, T-Hansen eller en hvilken som helst anden detailkoncern. Fy for helvede.

  Man kommer der for at spare penge. Hvis jeres pengepung ikke er fed nok til at gå til fagfolk, må i jo indordne jer hvor i har råd.

Leave a Reply