bremseslange

Fra: claus jacobsen

Emne: bremseslange

Besked: Jeg har købt og installeret bremseslanger fra t-hansen på min citroen xantia ifm syn. juli 2011. For 3 dage siden skulle min kone ud at køre og pludselig virker bremsen ikke. Det resultere i en smadret kofanger samt forlygte, plus det som skete på den forankørende billist. Heldigvis var der ingen personskade.

Da bilen kommer til automekanikeren tror han det muligvis var en tæret hydraulikrør. Men det viste sig at være bremseslangen fra t.hansen. Automekanikeren har i de 25år som han har været mekaniker aldrig oplevet en bremseslang revne på en xantia. Så huraa for T-hansen. De får sgu endnu en klagesag smidt i hovedet. Lad os se hvad et ender ud med. Claus, Århus

6 Responses to “bremseslange”

 1. scootergrisen siger:

  Ubehageligt problem at få.
  Men er der ikke 2 uafhængigebremsesystemer i så hun godt kunne bremse alligevel ? Men måske ikke så kraftigt ?

 2. Henrik siger:

  Du får nok en ny (skod-) bremseslange, ligesom jeg fik nye hjulmøtriker. De er rigtig flinke hos THansen 🙂

 3. claus siger:

  Ja desværre så har citroen ikke tænkt så langt, at gøre bremsesystemet uafhængigt fra resten af hydraulikken. Det køre på samme system. så ryger hydraulik, så ryger både stabilisator, servo samt bremser.

 4. scootergrisen siger:

  Jeg kan ikke forstille mig at det skulle være lovligt at køre i en bil på offentligt vej hvor alle bremsefunktioner forsvinder hvis der bare er 2 slange som går i stykker.

  Selv på cykler er det vist nok et lovkrav at der skal være 2 bremsesystemer.

 5. Den opmærksomme siger:

  Alle biler i DK er der lovkrav på 2 kreds bremse system.

  Og du klader dig mekaniker.

 6. Evipe siger:

  Det er nok ikke bremseslangerne der er noget galt med, men ham der har monteret dem, når jeg skifter dele på min gamle Mondeo, plejer jeg også at vende en lille tur i den for at se om alt er ok, og jeg kan sende lillemor sikkert ud på vejene. P.S. Jeg er ikke mekaniker.

Leave a Reply