Ulykke kunne være sket med defekte lastholdere

Fra: husted@adr.dk

Emne: Ulykke kunne være sket med defekte lastholdere

Besked: Hermed lidt information om de defekte lastholdere:

Fredag den 20/1 købte jeg et sæt lastholdere af mærket Thule varenummer 82637 til en Opel Insignia STC samt en Topbox varenummer 38008, begge ting købt på bonId 95741.

Jeg monterede det hele fuldsændig efter den medfølgende vejledning ved jeres butik i Søborg, med hjælp fra jeres ekspedient Sezer. Da vi satte bjælkerne på opdagede jeg, at der manglede noget i pakken til lastholderne som jeg gjorde Seser opmærksom på. Det der manglede, var nogle lister til at fiksere rælingsbeslagene på selve bjælken. Sezer mente ikke, det havde nogen betydning, men ville undersøge det og ringe tilbage dagen efter. Jeg hørte intet fra Seser, hverken dagen efter eller de efterfølgende dage.

Onsdag den 25. Januar skete det så, min kone kørte på motervejen, og pludselig så ser hun i bakspejlet at tagboksen fløj bagud. Meget chockeret holder hun ind til siden i nødsporet og ser tagboksen ligge midt ude på motorvejen. Lykkeligvis har den ikke ramt nogle andre biler, og ingen mennesker er kommet til skade, for hvor kunne det dog være gået galt. En venlig mand hjælper min kone med at få den ødelagte tagboks ind bag i bilen, og hun kommer sikkert hjem.

En sådan ulukke må naturligvis ikke ske, når man køber originalt udstyr i en butik som THansen. Min henstilling herefter er naturligvis at få pengene retur for både tagboks og lastholdere, som enten har været defekte eller også så har den omtalte ekspedient Seser ikke haft nok kendskab til produktet og overset betydningen af de manglende skinner.

Dette var mit brev til T Hansen. Eneste svar retur fra Butikschefen Mutlu i Søborg. Du skal tale med vores Indkøber Rikke.

Det har jeg naturligvis gjort. Hun kender intet til sagen og der bliver igen henvist til Butiksshefen, som intet ansvar tager.

4 Responses to “Ulykke kunne være sket med defekte lastholdere”

 1. Indsiter siger:

  Skriv til akn@thansen.dk . Han er kæde chef og område chef for denne butik

 2. scootergrisen siger:

  Det er altså dig og din kone der har ansvaret for hvad og hvordan i fastgør ting på jeres bil.

  Det er dårlig stil og give ham her Sezer skylden for det.
  Ja han ved muligvis ikke en skid om at montere en tagboks men det er jo så nok heller ikke en del af hans arbejde.

  Men ja det var da godt den ikke fløj over i de modsat kørende og din kone tog livet af en. Fordi det ville jo være din kones ansvar da hun køre bilen. Og delvist dit ansvar da du har monteret boksen.
  Jeg kan ikke se det skulle være Sezer’s skyld.

 3. anonym siger:

  Hej Jeg vil Først og Fremmed spørger dig om Sezer hjælp med at sætte tagboksen og last-holder på selve bilen, hvis det er tilfælde, vil jeg anbefale dig at ringe på Thansen’s kunde servies og forklar hvad der er sket, i detaljer. Det vil du få meget mere ud af.
  Mvh Anonym Bruger

 4. Bjarne siger:

  Ekspedienten du har haft kontakt med, har højst sandsynligt gået på handelsskolen (HANDELS) han har ingen uddannelse i at montere en tagboks..

  Og hvis du har set der manglede noget i kassen, hvorfor så køre med det? Køber du også hjul til din bil, og tænker, der er ingen bolte med, nårh så kører vi bare ude XD haha

Leave a Reply