Drengecyklel

Fra: Helle Lauritsen

Emne: Drengecyklel

Besked: Køb aldrig en cykel ved Thansen. Jeg var i god tro da jeg købte en cykel til min søn sidste sommer, ved Thansen. Betalte for at få den samlet ( da jeg er alene mor). Der har kun været problem, kæden falder af hele tiden.Lidt heldig er jeg, et år efter får jeg en mail fra Thansens kommunikationschef, han har læst min klage på denne side, han tilbyder at deres værksted vil gå den igennem fra a til z, så den kommer til at kører perfekt, vi er vildt glade, da vi ikke har bil, brugerv vi vores cykler hver dag. Ak og ve, efter vi har fået gennemgået cyklen, er vi ikke nået et skridt længere, min søn må dagligt trække sin cykel hjem da han ikke selv kan få kæden på igen. Venter spændt på et svar, da jeg har skrevet til kommunikationschefen, at jeg håber på at vi kan findenen løsning, pengene tilbage eller en cykel der virker.

2 Responses to “Drengecyklel”

 1. scootergrisen siger:

  Hvis det er udvendige gear sidder der sikkert 2 skruer som bestemmer hvor meget den som skubber kæden maksimalt må bevæge sig ind og ud.
  Hvis kæden hopper af tandhjulene er det sikkert disse skruer der ikker er justeret rigtigt.

  Hvis kvaliteten er dårlig så kan det være svært at justere gearingen præcist.

 2. Lars siger:

  Jeg har også været i samme situation som dig, med at være hoppet på en af deres billige cykler. Desværre så viste det sig også for mig, at den var alt for billig og jeg havde ikke andet end bøvl ud af den.
  Min anbefaling vil være, at du ofrer det, som det koster at få den lokale cykelsmed til at kigge på den.
  Og hvis han siger, at det ikke kan betale sig, så køb en anden et andet sted.

  Held og lykke med det.

Leave a Reply