giantco 30

Fra: Rasmus

Emne: giantco 30

Besked: Hej. har også selv lige anskaffet mig en giantco 30er, og problemerne startede. Min tanke var, nu køber jeg en helt ny scooter, så burde der ikke være nogle problemer med den det næste lange styk tid. Min første fejl, haft den en måneds tid nu, skærmene er gået i stykker over det hele, det skulle så være min egen skyld (ifølge thansen) eftersom der må have siddet to på (som der overhoved ikke har) grundet at, bag på scooteren sidder der en lille vinge ting og under den skulle der sidde et styk jern eller noget som holder alle skærmene på plads ? eh ? og den skulle så have fået sig et ryk så åbenbart det hele har taget skade af hm. meget mærkeligt. Men, nu kommer det bedste. Efter jeg havde haft den 2 ugers tid, røg bagfjederen (støddæmperen) af? Fik den på værksted, dagen efter ringede de og sagde de ville give mig en helt ny bagfjeder. hurra. Han sagde at grunden til den var faldt af var – citat – den var ikke blevet skruet ordenlig på, fr
a fabrikken af og at giantco slet ikke var bygget til de danske veje heh?! okay nå. Skal op til første syn nu her snart og venter spændt på næsten fejl og deres infamøse kundeservice. købt på bornholm. super side det her, og håber måske man ville kunne samle nok personer med dårlige oplevelser og gøre noget ved det. Man kan jo håbe hehe.

One Response to “giantco 30”

  1. Anonym siger:

    jeg håber også at vi kan samle nok folk til at gøre noget ved det her
    kan se at flere har forslået forbrugerprogrammer Basta på tv2 det er en god ide syntes jeg

Leave a Reply