Spirit 30 knallert

Fra: Julia

Emne: Spirit 30 knallert

Besked: Jeg har fornylig købt en knallert 30 (mærket spirit – mener jeg at det var)
Udstødningen er allerede rusten og når jeg speeder op larmer den utrolig meget, det lyder som om nogety sidder løst…
Desuden er den virkelig svær at starte 🙁

4 Responses to “Spirit 30 knallert”

 1. Anonym siger:

  Det er bare noget skrammel de t-hansen scootere. Har du klaget til t-hansen

 2. Anonym siger:

  og hvad sagde de ?

 3. Kenny siger:

  Scooterene er sådan set udemærket. Men thansen plejer ikke at samle dem ordenligt (de leveres 85% samlet, haha), deri er problemerne.

 4. Didde Nielsen siger:

  Jeg har købt en scooter i thansen for 1 1/2 år siden og har ikke bestilt andet end at bøvle med den…. Så vil den ikke starte, så vil den ikke stå i tomgang, så tapper alarmen batteriet selvom den ikke var slået til og nu vil den ikke trække op ad bakkerne og går hele tiden i stå….. Jeg bliver snart idiot!!! Har været over for at snakke med mekanineren hos Thansen i Esbjerg, men han er ikke at træffe før i uge 32, og da han kun er der en gang i ugen, skulle jeg ikke være sikker på, at han havde tid til at snakke med mig!!!!! Hvad skal man stille op???

Leave a Reply