nanocover

Fra: bjarne

Emne: nanocover

Besked: hej der.
jeg købte for 2 månede siden en flaske/spay med nanocover til mine alufælge til min audi.
jeg går da hjem og vasker og spøjter det på mine fælge og lader det så sidde og skulle så ned og tøre det resterende skum/væske væk.
da jeg kommer ud til bilen ser jeg til min store forfærdelse at den det nanocover har fjernet maling og emblem i navkapslen og det ligner lort.. der var kommet lange mørker striber på alufælgene og det var bare næsten ikk til at få af.. jeg klagede til t-hansen og det var de da ” kede af ” og de tog nogle billeder af navkaplserne og jeg fik af vide jeg ville høre nærmere omkring mulig erstatning af navkaplserne.. nu er der gået 2 måneder og jeg har intet hørt. pointen i dette er ” JEG ER FÆRDIG MED T-HANSEN ”
mvh Bjarne Holm

4 Responses to “nanocover”

 1. Anders Johansen siger:

  Det lyder ikke godt, men ud fra din beskrivelse, har du ikke rengjort fælgene godt nok, da de mørke striber er skidt/bremsestøv!

  Forseglingen kan ikke fjerne maling etc. så den fælgrenser du brugte har du ikke anvendt korrekt. Ofte er rengøring til fælge syre baseret, og skal kune sidde på fælge i få sekunder.

 2. Saurooon siger:

  Thank you! I would now go on this blog every day!
  Thanks

 3. xxxx siger:

  Dette er jo dit eget problem…

  Det er sikker Turtle Extreme Nano-Tech du har brugt???

  Hvis det er det, må fælgrensen max side i 1 min. på fælgen før det skal skyldes af igen.
  Hvis du læser instruktionen bagpå, står dette også med store bogstaver…

  Så dette er jo entlig ikke Thansens skyld !!!!!!

 4. Bjarne siger:

  Det er heller ikke Nanocover du har brugt, da der er en verden til forskel, nanocover virker noget bedere end nanotec, men det er oså lidt dyrere.

Leave a Reply