MEGA DÅRLIG SERVICE

Fra: Christina

Emne: MEGA DÅRLIG SERVICE

Besked: jeg købte en VGA scotter den 26/7-11 dagen efter ville den ikke starte, de kunne ikke hente den før den 3/8-11 fredag den 5/8-11 ville den ikke starte igen det kun TO DAGE!! nå, så kom den på værksted igen den 5/8-11 og kunne først få den tilbage en uge senere også holdte den i fire dag.. Jeg synes godt nok det er for dårligt at de kan sælge en vare der ikk virker. så ville jeg låne en scotter så siger de os at hvis den går i stykker beholder de min egen til jeg har betal det de skal have… føjføjføj……… JEG ER GODT NOK SKUFFET!!!

JEG VIL FRARÅDE AT KØBE NOGET I THANSEN!!

4 Responses to “MEGA DÅRLIG SERVICE”

 1. Kim siger:

  Jeg har ingen problem haft med min nye scoorter som nu er 1 1/2 år gamle og har kørt 16.000 km gør nok an på hvordan du køre på den må aldrig giv fuld gas på en ny scoorter den skal køres til.

 2. Insider siger:

  Det er noget vrøvl hvad Kim skriver… Det er højst sandsynligt ikke din skyld at der er problemer med din scooter. Ring ind og snak med RFB – Rasmus Bergholdt eller JAR – Jan Astrup de tager dagligt imod ligende sager….. Du burde kunne få dine penge tilbage det er ihvertfald tit at de giver pengene tilbage.

 3. Kim siger:

  Jeg skal da ikke har penge tilbage når alt virker på min scoorter som snart har kørt 16000 km på 2 år.

  Folk skal bare ikke køre med fuld gas på en ny en og overhold deres service så virker der scoorter altid i er folk brok hovder her.

 4. scootergrisen siger:

  Ok dårlig oplevelse.

  Først og fremmest hedder det en scooter (ikke scotter).

  Men det jo fint nok hvis du klager og kan få dine penge tilbage hvis det ikke virker. Der må også være en grænse for hvor dårlig kvalitet man kan sælge hvis det er det som er tilfældet.

  Men altså hvis du køber den billigste scooter du næsten kan finde så hænger det som regel også sådan sammen at det er dårlig kvalitet med alle de problemer det giver.

  Start problemer er vist meget udbredt. Min scooter starter heller ikke specielt godt med mindre man drejer lidt på gashåndtaget samtidig.

  Men måske handler det også om at du skal lære hvordan man starter scooteren.
  Gider du forklare hvordan du starter scooteren ?
  Fordi måske gør du det bare forkert eller også skal du lige lære hvordan du “kæler for den” så den kommer igang.
  Det er jo en billig scooter så derfor skal du nok heller ikke regne med at den nogensiden vil komme til at fungere lige så godt som en dyr scooter.

  Men 4 chancer det skulle vist være nok til at rette en eventuelt fejl fra butikkens side hvis det altså er en fejl med scooteren og ikke dig der ikke kan finde ud af det.

Leave a Reply