sidste 3 besøg

Fra: ham selv

Emne: sidste 3 besøg

Besked: mine sidste 3 besøg hos t-hansen: 1: jeg skulle have 2 tromler til en swift. sælgeren finder den rigtige model oo jeg bestiller tromlerne. da får tromlerne et par dage efter, skal have dem på men de er for små. jeg skulle desuden have noget højtalerkabe, i den forbindelse var der ingen problemer. 2: jeg skulle hente en kilrem til en golf 2. generatoren var en uoriginal så remmen havde en anden længde en den originale rem. der stor desuden ingenting på remmen. der var ikke andre i butikken men enspedienten ville kun finde remmen til mig hvis jeg kunne fortælle mig hvilken bil den var til. han gad ikke at gå ud på lageret for at sammenligne remmen og se om der var noget der passede. 3: jeg stod lige og manglede noget loctite en dag jeg skyndte smuttede forbi thansen en dag og købte en tube. da jeg kommer hjem ser jeg at den er over 3 måneder for gammel. jeg havde ladet dem beholde kviteringen. da jeg kom hjem ringede jeg til t-hansen og de sendte mig en ny kvitering til min e-mail så jeg bare kunne gå ned og bytte tuben, eller få pengene tilbage. konklusion: man kan ikke regne med at gå i t-hansen uden at der er noget der går galt, det er klart når sælgerne (knejter uden erfaring) ikke har en 10 års erfaring med reservedels salg. de kan kun sælge noget der kan tastes ind i computeren eller noget fra butikken. jeg kunne da godt finde på at købe nogle få ting til en gammel bil. men nu synes jeg at det er for meget at man kan tage i thansen 3 gange i træk og der er noget galt hver gang. derfor har jeg nok sat mine ben i thansen for sidste gang. fremover må det blive mekonomen for der har aldrig været problemer. jeg hader ikke thansen for det har været mit valg at handle der hver gang. så til alle jer der har set jer sure. hold da lige tonen på et nivau i kan være bekendt.

2 Responses to “sidste 3 besøg”

  1. Jens siger:

    For lige at besvare dit punkt 2;
    Jeg er 100% sikker på at det ikke var fordi ekspedienten ikke “gad” gå ud på lageret og tjekke; Der er flere tusinde forskellige lokationer på deres lager hvor der kan ligge en kilerem, og ganger man det med sandsynligheden for at finde den helt rigtige kilerem ud af flere hundrede mulige, så tror jeg han lod være, for ikke at spilde din tid 🙂
    Og desuden så er det ikke “knejternes” skyld at loctiten er for gammel, men jeg er stadig enig med dig; det må ikke ske 🙂

  2. Ha! siger:

    Hvis nu ekspedienten ikke var 100% retarderet så greb han et målebånd og målte remmen, trykkede F5 i sit fine xal concorde og sprev 10av0900 hvis han målte remmen til 900mm osv. så kommer lokationen frem på den helt rigtige længde rem

Leave a Reply