Ny VGA scooter

Fra: Brian

Emne: Ny VGA scooter

Besked: Skuffende. Den nye VGA scooter er en Giantco Sprint, Bare med 2 takt motor. Jeg tvivler på der er forbedringer. Forbedringer vil betyde bedre ledningsnet, Bedre kvalitet hvad plastik angår. og en eller anden mere stabil motor. Men jeg kender kun alt for godt Giantco kvaliteten til at jeg tør at tro på en god scooter til 6000 kr.

9 Responses to “Ny VGA scooter”

 1. Kim Rieneck siger:

  Jeg har prøvet den er hurtig i optræk og motor larmer ikke meget.

  Jeg har selv en Spint Sport som har kørt 11.000 på 1 år uden problemmer.

 2. Kristian siger:

  En Sprint kan sagtens køre mange år, og mange kilometer, så længe folk overholder den service deres scooter skal have, og den ikke bliver pillet ved.. Men det er der ingen der gør.. Ikke begge dele i hvertfald. Derfor er sprint noget lort i folks øjne.

 3. Jaa siger:

  Hejsa lige en lille ting til det du siget med en at en vga bare er en sprint i nyt udsene så vil jeg lige sige en lille ting, motoren der sidder der på er en yamaha motor så det vil der ikke være felj med mindre folk ikke holder øje med om der er olie på for så går den meget hurtigt i stykker..
  og ja med hendsyn til ledningsnet, hvis man ville være lige god ved det kunne man jo skruge sæde boxen op og give noget noget så det ikke render fugt i alle de stik der er, og det samme med front skjold..

  men ja og som man selv kan regne ud hvis man kun giver 6000 for en scooter og man så brokker sig over den er dårlig bagefter så må man jo enter gå ud og give 12-16000 for en hvis man vil have noget der er bedere..

  man for hva man betaler for..

 4. Insider siger:

  Så vidt jeg har hørt fra RFB og JAR, dem som står for scooterne her i thansen, så er det en kopi af en yamaha motor. Den er bygget af Kina dele og ikke med de samme tolerancer osv. Dvs. den ligner en yamaha motor, men det er det ikke.
  Men hvis I har problemer med scooterne, så skal I bare ringe ind og bede om RFB (Rasmus) eller JAR (JAN), de er dem som bestemmer om man kan få en ny scooter eller ej.

 5. je siger:

  husk man får hvad man betaler for… den er billig men der går gerne flere til pr feks. 1 pgo, honda- m.f.
  de laver kopi af gamle yamaha motorer, dette har intet med en yamaha motor at gøre. delene er i en billigere kvalitet og dårligere samlefabrikker. ofte med ansatte uden nogen form for uddannelse.

  vhad det er sparet er ikke altid tjent.
  Jeg har selv haft 1 kina scooter, kæreten har haft 1 og nogle kammerater.. de holder bare ikke og kører ikke lige så stabilt.
  jeg købte en kina da jeg fik stjåltet min pgo ;( den kørte altid og helt kanon.
  kærstens kina model var slidt helt op ved 6000 km selv med service.
  hun har pgo og har rundet 10.000 den fortsætter bare.
  en kammerats 45 og hans onkels nåede aldrig længere end fra t-hansen i hillerød og til hillerød V før de første fejl var der. benzin slanger var ikke sat fast, karburatoren ikke justeret osv.. og så tager t hansen 150 kr til service for at skifte nålen…. amatører man skifter sku da ikke nålen hvis den ikke er bukket.. de kunne ikke få pengene tilbage på da det stod i deres interne service tjek at den skulle skiftes så det gjorde man bare til service..

 6. Ib Foustad siger:

  Jeg har desværre købt en VGA classic 125,selvom du har aftaler med Rasmus el jan så lyver den aftale du har med Rasmus kender jan ik en skid til,
  Dem der tager telefonen i Middelfart aner intet om noget den ene er dummere end den næste,at der kun er en motorcykel mekaniker, der også fortæller historier der ikke har hold ivirkliheden…
  Køb et andet sted det kan ikke bliver værre!

 7. Ole Voss Petersen siger:

  Købte en VGA 125 ( MC/scooter) for 1,5 år siden. Kører for så vidt godt, men har den katastrofale fejl, at den uden nogen synlig grund går i stå, hvorefter den først kan startes efter ca. et kvarter. Har passet servicen, men den autoriserede mekaniker fra Thansen kunne ikke finde fejlen bortset fra at jeg kørte for korte ture som han sagde?

 8. Jesper berg siger:

  Sjovt at se hvor få der klager over fejl på VGA scooter… når man tænker på hvor mange der sælges hvert år ! Så at der er en enkel eller nogle få stykker der er fejl på kan da kun siges at være flot… tror jeg har fundet max 10 der skriver skidt om VGA scooter … de fleste hel tilbage til 2011 og 12 … men det sælges da tudekiks i mange kiosker ?

 9. Ole Voss Petersen siger:

  Har fundet frem til at problemet opstår når tanken er halvtom. Hvad kan det være.?

Leave a Reply