Oliefilter m. metalstykker

Fra: Jakob Petersen

Emne: Oliefilter m. metalstykker

Besked: Kom tilfældigt forbi siden, men vil gerne dele en oplevelse jeg havde med THansens produkter for et par år siden.

Da min kære Honda Civic havde nået den tid hvor den skulle serviceres, gik jeg som intetanende uerfaren bilejer op til THansen, for at købe et nyt oliefilter, plus lidt andet. Da jeg kommer hjem og får kigget nærmere på mit nye oliefilter, opdager jeg at der rasler metalstumper ud fra filteret, som stammer fra udstandsningen af de plader der er brugt til at lave filteret med. Dette overrasker mig meget, og jeg bliver godt tosset over tanken om hvilken konsekvens det ville have haft, hvis de stumper var havnet i min fine V-tec motor.

En senere episode, en lørdag eftermiddag, arbejder jeg på min Citroen Xantia og finder ud af at ventildækselpakningen er istykker. Da det kun er THansen der har åbent, er det hos dem jeg anskaffer mig en ny. Jeg monterer delen med lidt besvær da den afviger en anelse i dimension fra dækslet, ikke at delen er til en anden model den er bare ikke korrekt fremstillet. Det hele ender dog med at jeg får monteret mit ventildæksel, men kun for at konstatere at pakningen er mere utæt end den gamle, og jeg må derfor alligevel købe en ny hos Citroen.

Desuden har jeg ved andre lejligheder oplevet ekstreme ventetider i kø, og knallert dele af meget dårlig kvalitet.

Min konklusion:
Jeg syntes ikke det er god foretningsskik, at sælge dele af så dårlig kvalitet så de praktisk talt er uanvendelige, og i værste tilfælde kan volde skade på personer eller folks ejendom.
Når det så er sagt, så vil jeg med min erfaring selv undlade, og opfordre andre til at undlade, at købe produkter i THansen som ikke er af et anderkendt mærke eller varer man på forhånd kender og ved er iorden.

At servicen er elendig er jo så noget man desværre må tage med hvis man gerne vil spare lidt penge, som man jo vitterligt kan når de ind imellem har tilbud på gode produkter, så længe købeloven overholdes…

10 Responses to “Oliefilter m. metalstykker”

 1. jesper siger:

  du lyder som en meget uerfaren dreng med 10 tommelfingre

  1 køber man et filter hvor der rasler metalstumper ud af vender man det inten på hoved og får stumperne ud. ellers løber man ned med det, og får et nyt, 14 dages returret

  2 ventildækselpakningen skal glide på, på få sekunder, passer det ikke, skal man ikke spilde 5 sek. på at prøve om der nu kan lade sig gøre, for så er du helt sikker på katestrofer. igen ned til dem, der 14 dages returret

  der er så maget man kan spilde tiden på, men lad vær med at spilde den på at have ondt i røven…

 2. James siger:

  Jeg kan så lige oplyse dig Jacob.
  At thansen/høyer får olie samt luft filtre fra WIX som er OE Godkendte samt levere til Audi/seat/ VW til dagligt.

  At du har oplevet at ha metal i dit filtre er dog ikke iorden. men det er jo derfor man altid tjekker sine vare inden man køber dem.. ik ??

  Det er det samme i brugsen. man kigger altid efter om kødet nu også er frisk, selvom der står den rigtige dato på pakken…

  Gør man ik..

 3. kristian rasmussen siger:

  hej alle

  jeg vil give jer ret i at mange af thansens dele er noget biligt lort da jeg har købt en del dele til en puch maxi da jeg ikke kan købe org. dele nogle steder så købte jeg det der var at købe tandhjul er ikke hærtet ordenligt og der er meget slup på for tandhjul og bag tandhjulet skal der bores nye huller i da de huller der er ikke passer skærmene for og bag passer heller ikke luftfilter kasse passer heller ikke kaburator er 3mm for lang spedometer kabel er heller ikke godt da det ikke er til at få til at passe i huldet i speedometeret bolte og møtriker ruster inden for 3mdr tank lås skal files til dor at passe og så videre
  de der laver kopier af de org. dele kan jo ikke have forstand på hvad de laver jeg har kun at sige at thansen få styr på tingende så for i glade kunder mvh. kristian rasmussen

 4. Anonym siger:

  T hansen vis i vil have flere kunder så tag jer sammen få kvalitetrs dele hjem ):

 5. Anonym siger:

  hej alle sammen kør ikke ind til T hansen vis i mangler dele så må i heller vente til den butik i venter åbner for T hansen gir jer bare en bunke skrot

 6. Anonym siger:

  Hvorfor staver alle på disse sider som en brækket arm? Det er rystende……

 7. Jakob Petersen siger:

  Mange år senere:

  Fandt indlægget ved en tilfældighed, og vil lige knytte en kommetar til de kloge hoveder, der åbenbart har svaret på hvordan verden hænger sammen.

  @jesper:

  Jeg syntes ikke jeg spildte tiden med mit indlæg – jeg formidlede mine oplevelser med Thansens resevedels kvalitet til andre på nettet, for at undgå andre skulle få metalstumper i deres motorer. I øvrigt kan jeg ikke se relevansen i at blande returretten ind i historien, mit indlæg fortæller jo intet om hvorvidt jeg byttede varene eller ej.

  At kalde mig en uerfaren dreng med 10 tommelfingre på baggrund af mit indlæg siger mere om dig end mig, især når du samtidig foreslår at man bare skal forsøge at tømme filteret for metalstumper – det lyder jo som en virkelig god idé, men hvis det er sådan du laver bil så “go ahead” skipper…

  Som jeg også skrev dengang var jeg forholdsvis ny bilejer, og ja derfor også mindre erfaren, men 10 tommelfingre skal jeg ikke have skylden for at have.

  @James:

  Det filter jeg havde i hånden, den gang for mange år siden, var ikke af en kvalitet som VW koncernen ville være bekendt at anbefale til deres biler – faktisk kan jeg ikke forestille mig at nogen bilproducent ville anbefale, eller montere så dårlig kvalitet (OK måske en eller anden ping pong china producent ville). Om det så har ændre sig siden skal jeg ikke kunne sige.

  I øvrigt så handlede mit indlæg jo netop om at jeg havde kontrolleret produktet inden det skulle monteres, så hvorfor belære mig om at jeg skulle gøre det – Det svarer jo til at der ligger en benstump i hakkekødet når du former det til bøffer, hvis jeg skal give et metafor svar som dig.

  @Anonymous:

  Ja jeg fatter det heller ikke

  Over and out – I må have et godt liv…

 8. claus siger:

  Jeg bruger de mest tilgængelig filtre. Mahle. Champion. MANN. Og de er alle fine. Jeg Skifter hvert år. Og jeg har også prøvet Tante Hansens.

 9. claus siger:

  Jeg skifter olie og filter så ofte for at undgå vand i smøreolien. Jeg har min erfaring fra skibsmotorer.
  T. Hansen får vist filtrene fra Taiwan.

 10. hans johansen siger:

  nej hol finer fra thansen der er næsten alti noget gat med der reservedele med hensyn til dele til puk er der mane Nye okenal dele på market jeg keener mane stæder hvor di kan købes

Leave a Reply