thansen hjullejer

Fra: Kristian Kristensen

Emne: thansen hjullejer

Besked: hej jeg købte et sæt hjullejer til min peugeot 406 for 1400 kroner og har gennem tiden været tilfreds med thansen ,MEN så fandt jeg ud af at det ikke var mine lejer det var galt med , jeg kørte så tilbage til thansen holbæk og ville refundere ,men dette kunne ikke lade si gøre da det er en SKAFFE vare fra thansens eget lager i frederecia ?????? ok der var intet at gøre jeg måtte køre igen med uforrettet sag , trods det at jeg igennem tiden har købt for endda nogle tusinde i denne butik , men måtte også lige meddele på en pæn måde at det da var sidste gang jeg havde handlet hos thansen ,,,,, vil så flytte alle mine og mine bekendtes køb til vest-sjællands auto-dele thansen NEVER mvh kristian kristensen

7 Responses to “thansen hjullejer”

 1. Jakob Jensen siger:

  måske du skulle have hørt efter hvad du fik af vide da du bestilte det, der betalte du jo et beløb da det er en skaffevare dvs at varen kommer fra 3 leverandør og kan ikke tages tilbage og ja der kan stadig væk godt ligge et leje på hovedlageret som er i Middelfart og ik i frederecia, dette er en service for dig så du ikke skal vente xx antal dage på din vare men kun 1-2 dage

 2. Anonym siger:

  og lige en negativ kommentar fra Jacob Jensen igen igen igen….

 3. acj siger:

  mon ikke det er fordi at du anonymous har en anelse om at jakob jensen faktisk har ret i hans kommentar??,

 4. Morten siger:

  Til Kristian

  Måske skulle du næste gang finde ud af hvad der er galt med din bil inden du begynder og købe reservedele hjem.. Du lyder dummere end de fleste!

 5. Søren siger:

  Jeg har ofte købt dele til Ford hos Thansen og troede bare ikke kvaliteten var bedre. Det meste af det jeg købte er noget kineser affald, både udstødning og andre dele, men især lejer – hold dig langt væk.

  Jeg handler hos Krogslund og Ford i Odense – alt andet er spild af tid og penge. Der er ingen der kan bilde mig ind, at blot et Thansen produkt er noget som helst værd, og det gælder også deres dæk og fælge AFFALD!!

 6. Allan Rasmussen siger:

  Ja i så fald er de dæk jo lige så ringe hos en dækmand et hvilket som helst andet sted i landet, for de mærker sælges da overalt???!!!
  Køber du billigt, får du billige varer, sådan er det!!!

 7. haynes siger:

  Søren.. du godt nok ik den skapeste kniv i skuffen.. deres udstødning er fra walker.. det noget af det bedste uoriginalt du kan få på markede..

Leave a Reply