Stik til anlæg

Fra: Michael

Emne: Stik til anlæg

Besked: Jeg købte for nogle år tilbage et anlæg til bilen. Der sad nogle underlige stik så jeg skulle bruge en converter. Ingen problemer der for jeg fandt hurtigt modellen i THansens katalog – troede jeg. Da jeg stod i butikken stod der en møghamrende provokerende snotunge. Hans første spørgsmål var hvilken bil og hvilket anlæg. Bagefter sagde han: “Nå, tror du selv at det vil virke???”. Jeg kunne bare svare “øøøh ja – det går jeg stærkt ud fra eftersom at det står sort på hvidt i jeres katalog”. Til det svarede han “nå, men det må du selv om. Du skal bare ikke spilde min tid med at bytte det for det gider jeg ikke. Jeg har sagt det og så er det DIT problem hvis du ikke fatter det”. SÅ så jeg rødt og købte det straks – mest i håb om at det ikke passede. Det gjorde det heller ikke. Ligegyldigt om det havde passet eller ej så havde jeg besluttet mig for at det SKULLE byttes.
Som forventet var den lille l*** på bagben så snart at jeg kom ind. Efter en større bredside og referencer til købeloven måtte han give sig og give mig pengene igen. Han manglede så hundredekronesedler i kassen men jeg kunne naturligvis ikke brugere 50’ere til noget så han måtte fedte rundt for at skaffe sådan nogle :-p
I øvrigt fik jeg den rigtige converter til samme pris hos Toyota – med et smil.
Jeg handler ALDRIG i den l*****butik igen!!!

2 Responses to “Stik til anlæg”

  1. Søren ællebye siger:

    Hva sagde du om købeloven, da du skulle have det retur?

  2. Anonym siger:

    Haha… ekspedienten havde ret fra start.. han sagde jo det ikke ville fungere, du var bare påståelig og ekspedienten vidste du ville komme retur.. Han forsøgte vel bare at slippe for det besvær han VIDSTE det ville give 😀 😀 😀

Leave a Reply