Thansen

Fra: Thomas

Emne: Thansen

Besked: Kæft i er nogle haaters ! Ang. bil-varer. Hvis i ved noget om biler, vil i vide at thansens udstyr er virker som det skal. der er noget der hedder ” at køre til ” . FAT DET !

14 Responses to “Thansen”

 1. Anonym siger:

  Ja og dette var så dagens “kloge indslag” eller nej Thomas du har tydeligvis ikke brugt så meget som 2 sekunder på at se hvad siden drejer sig om… dette er jo langt mere end varer som “skal køres til” det er dårlig kundeservice, thansenmedarbejdere som ikke ved hvad det er de står og sælger osv.

 2. Thomsd siger:

  Læs dog, dummernik . ANG AUTOUDSTYR!!!! Hvis vi snakker om fælge og montering, ved de fleste også at sådanne nogle SKAL efterspændes efter XX antal km ! Og jobbet som sælger i THANSEN kræver IKKE at man skal vide særlig meget om de varer man sælger .. Kundeservice… Thansenn bytter næsten ALT mod forevisning af bon, ligesom mange andre firmaer..

 3. Anonym siger:

  Thomsd vil du seriøst sige at du mener at det er i orden at man som ansat ikke aner hvad det er man står og sælger og at det derfor er okay at udsætte folk for fare ?

 4. Thomsd siger:

  hvis eksperdienten ikke ed det, er det kundens eget ansvar om de køber eller ej. autist

 5. Anonym siger:

  Ja det er altid kundens beslutning, men personalet har efter min mening pligt til at undersøge kundens spørgsmål og dernæst vende tilbage.

  Det kaldes service!

 6. Kristian siger:

  Det er der da slet ikke pligt til!
  Hvis du går ind til en bager,
  ved han så hvor mange procent fedt der er i hans kager?
  Nej vel?! Du kunne jo gå hen og dø af hjerte- kar sygdomme uden den information! Du har sku selv fundet ud af hvilken vare du vil købe,
  så skal du sku også finde ud af om den vare thansen sælger er den vare du vil have før du ligger pengene!

 7. gammel ansat siger:

  de fleste i thansen aner ik hvad de snakker om, måske 1 ud af 10 har forstand og har direkte viden resten tror de ved en masse

 8. Sofie siger:

  Hvad er der overhovet at skændes om?

  Thansen er præcis som enhver anden normal butik. Forventer du at en kvickly-medarbejder har styr på hvilket slik du kan lide?
  – Forventer du at en i matas lige kan udpege, at din hud er overfølsom for netop dén type shampoo du kigger på?
  En butikssælger skal VEJLEDE, men ikke nødvendigvis have styr på det, de sælger. Spørg hvilken som helst telefonsælger / indsamler, om de egentlig ved hvad de laver.. For det gør de ikke.
  – I Thansen går du FRIVILLIGT ind for at købe det DU HAR BRUG FOR! Det kræver at man har sat sig bare LIDT ind i tingene, førend man køber alt muligt til sin bil/knallert/ what ever!

  – Til jer der hader Thansen – get a life..

 9. Anonym siger:

  Hej Sofie
  Problemet med Thansens medarbejdere er at de ikke “kun” vejleder, de siger til kunderne at “Det er denne varer du skal have med 110% sikkerhed” og når det så alligevel er den forkerte varer, så nægter de ofte at tage varen retur, selvom de giver 14 dages returret på næsten alt ideres butik.
  Kan se at flere herinde har oplevet det.

 10. Thomasd siger:

  I er nogle flove mennesker jer der er imod..
  14 dages fuld returret MOD FOREVISNING AF BON. Hvis i er utilfredse eller andet så KØB UNDER TELEFONNUMMER. Man kan altid slåes op under tlf-nummer

 11. Dennis siger:

  Hvis varen ikke fejler noget og IKKE er en skaffevare, så skal de jo også tage den retur.

  Der er MANGE ansatte i T. Hansen som har styr på tingene, men man skal lige have i baghovedet at vi har med et firma at gøre som har over 200.000 varer. Det betyder altså at der går et stykke tid før man er ekspert i dem alle 🙂

 12. Anonym siger:

  De SKAL ikke tage den retur… Læs nu købeloven… FFS!!!

 13. ansat siger:

  nogen mennesker kommer jo ind i thansen og beder om et par bremseklodser til deres game toyota carina E fra 97, hvor der måske er 4 forskellige sæt til. for at kende forskel på de forskellige kan man tit slå dem op på bilens stemnummer, men det vil folk jo ikke sætte sig ind i så de tager chancen og kommer tilbage og bytter dem hvis de ikke passer.

  Mange kommer også ind og skal have et sæt pære til deres bil, og pæren i bilen variere også alt efter hvordan bilen er født, men folk tager chancen og kommer tilbage og bytter dem hvis de ikke passer.

  de samme gælder alle andre der kommer ind og køber en reservedel, og er lidt usikker på hvor gammel deres bil egentlig var og hvor mange hk var det nu lige den havde?

  Jeg synes selv jeg prøver og yde den bedste service jeg kan og vejlede så godt som muligt. men det er svært at stå gang på gang og undskylde over man ikke kender informationerne på køberens bil, og han så efterfølgene kommer tilbage og beskylder dig for at have solgt ham det forkerte.

 14. Auth siger:

  nu skal det lige ne6vnes, at det altse5 er en reklame og sikkret slet ik kan lade sig gf8re .. Men blev da os naret ff8rste gang jeg se5 det.. se5 me5 man bare he5be ingen bliver for inspereret af den

Leave a Reply