Tilfreds

Fra: John

Emne: Tilfreds

Besked: Jeg kan `desværre` ikke være utilfreds med T-hansen. Jeg har handlet der meget og har bl.a. købt fælge der til min bil to gange begge gange har fælgene været tip top, også selv om at jeg har kørt med dem om vinteren! Jeg tror at man får, hvad man betaler for – og jeg har kun roser til personale i Brønderslev, for god service!
Jeg skriver lige igen, hvis jeg ændre mening!

3 Responses to “Tilfreds”

 1. Anonym siger:

  hej John

  jeg er også sikker på at der er mange som har gode oplevelser med thansen, men der er altså også mange som har dårlige oplevelser og det er her at jeg syntes at thansen skuffer i forhold til mange andre forretninger.
  thansens ansatte virker nemlig ligeglade når man klager (sådan læser jeg i hvert fald de mange indlæg herinde) og det er det folk er lidt sure over tror jeg

 2. Sandie siger:

  Hej John

  Jeg kan kun sige, at jeg ikke har været tilfreds med mine fælge købt i t hansen, men jeg tror det kommer an på, hvad man forventer af dem. Jeg forventer, at få fælge der er runde og som ikke får min bil til at ryste…

  Men er man vant til det, eller ligeglad med det, så er de sikkert helt fine T-hansens fælge.

  Eller også har du bare været heldig at få 4 runde fælge og ikke som mig kun 2 ud af 4…. Og ingen penge retur, ikke engang en kompensation eller rettelse af fejlen… Så vil absolut ikk anbefale andre at købe fælge ved T-hansen.

  Venlig hilsen
  Sandie

 3. Henry Charles Krøger siger:

  Hej, Jeg har aldrig handlet med thansen før i mit liv.
  Når jeg så læser alle de negative ting om thansen, bliver jeg jo helt nervøs da jeg påtænker at købe 4 alufælge med dæk monteret. Nu er jeg ved at være godt nervøs. Skal skal ikke. Skal skal ikke. Hvad pokker gør jeg så, det er en slem kattepine I har sat mig i.
  Venlig hilsen Henry Charles Krøger.

Leave a Reply