Vare til tiden ellers gratis

Fra: Henrik v

Emne: Vare til tiden ellers gratis

Besked: Henrik V Says:
January 11th, 2018 at 2:56 pm
Nu har jeg flere gange købt ting hos T hansen
De oplyser er tingene bestilt inden kl 18.00 er tingen gratis hvis ikke de er fremme til tiden! Jeg har bestilt hos dem flere gange og de skriver at der er problemer med betalingen på mit kort. Sjovt nok tingene er bestilt i god tid .og ordre er ok og leverings dato er ok. Men ca 18.15 samme dag sender de en SMS, at pengene ikke kan hæves på mit kort.??. Nå men vare bliver send afsted. Nå tingene kommer ikke som aftalt ! Og da de 115 AMP batterier 2 stk ankommer er det ødelagte og defekt. GLS er tossede væske render ud af dem.
De første batterier kommer sæt ikke de var også ødelagte.
Ja jeg kunne få mine penge retur og selv afleveredes hos forhandler og fliser i min carport ødelagt pga syre. ?? det er da bare ikke ok . Så ingen batterier eller vare gratis. Kun arbejde . De tilbyder så et gavekort på 500kr som en undskyldning det er da langt ude. De lever da ikke op til deres leverings betingelser. Samtidigt sender de batterier medGLS . Det må man ikke da det er farlig Gods. Mon ikke de skal på skole bænken. Og så er de bare pakket i papkasser med lidt papirer om og ikke noget om uden på kassen hvad der er i
Hvad tænker i på ?? Jeg skal ikke handle med dem mere. Det er ikke andet en bøvl og plat hver gang

Leave a Reply

Leave a Reply