Har du været ansat ved thansen?

Fra: S.

Emne: Har du været ansat ved thansen?

Besked: Jeg har selv været ansat som butikschef hos thansen, og har fået sparket derfra!
Thansen er efter min overbevisning Danmarks værste arbejdsplads, og mishandler dere personale! og det skal der gøres noget ved!

Der til skal jeg bruge din historie! fortæl hvorfor du mener thansen er et dårligt sted at arbejde!

17 Responses to “Har du været ansat ved thansen?”

 1. HEHJ siger:

  Haha det er sikkert dig der har været butikchef i helsingør. Man ligger sig ikke syg i en uge eller 14 dage fordi man har fået lavet et lille papercut som er blevet syet med et sting. Og ligger sig syg bagefter pga stress..

  Så er det ikke thansen der er for dumme men dig!”

 2. Anonym siger:

  HEHJ burde du som ansat i Thansen komme med sådanne udtagelser… lyder som intern information ikke noget som skal forlade virksomheden

 3. Anonym siger:

  HEHJ Måske har du helleri ikke fået den rigtige historie… måske ligger der faktisk noget dybere til grund, som du bare ikke er blevet informeret omkring

 4. S. siger:

  Nej var ikke ansat i Helsingør. Nu ved jeg tilfældigvis som tidligere BC at man fra thansens side af forlanger lægeerklæring efter 3 dages sygdom så har han lagt syg i 14 dage har han jo haft en lægeerklæring 😉

  Men du kan jo skrive her på siden den dag thansen boller dig i røven for den dag kommer!

  Jeg kan bla. nævne at jeg har beviser på dokumentfalsk som ledelsen selv har lavet!

 5. aj siger:

  jeghar haft den store misfornøjelse at være ansat i ovennævnte virksomhed, men har tidligere beskrevet det, så vil ikke genfortælle dem, kan kun sige at jeg ville juble hvis den FEDE nar til Bent Jensen (direktøren ) gik fallit

 6. Chris siger:

  Har selv været ansat i Thansen og er det stadig væk. Har sku været godt tilfreds med det.

 7. S. siger:

  Som assistent eller butikschef??

 8. Jesper og de 2 andre siger:

  Hvordan kan man være sikker på, det ikke bare er en thansen mand, der lige skal høre hvad folk mener, så han kan bruge det i en smart report til øverste sted. Du får ikke mine oplysninger :-p

 9. BC siger:

  Jeg er BC i Thansen og det er uden tvivl den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft. Synes nu også tit at de folk som vælger at forlade T. Hansen fra en lederstilling, tit kommer tilbage…

 10. JJ siger:

  Thansen største problem (mit synspunkt) er at lønnen er for lav. De har ingen HR afdeling, de har ingen overenskomst, De har ingen dialoger med fagforeningerne.

  Hele deres Time/løn system er opbygget så den ansatte ikke har mulighed for at følge med og kontrolere om timerne nu også passer.

  Der har/havde intet sikkerhed været. FØR arbejdstilsynet kom og bankede på deres dør velvidende om at sikkerheden ikke var i orden.

  Når man har disse kriterier at ansette folk på, hvor loyale ivrige monstro folk vil være både over for Firmaet og kunderne.

  Der er en meget udbredt holdning (igen efter mit synspunkt obv. )
  i thansen der hedder, bliver jeg fyret, jamen hva så. Hvad har jeg enligt mistet, andet end den lave løn jeg alligevel fik.
  Intet…

  Thansen som firma er ALT for fokuseret på bundlinjen. For hvis der er overskud i firmaet (Og ikke kun overskud. men STORT overskud
  må det jo betyde at firmaet fungeret fint…

  Sådan opfatter jeg thansen som firma, efter at ha arbejdet der selv.

 11. maxxxmagician siger:

  🙂

 12. Giavrjhi siger:

  We used to work together http://qouupoyo.blog.free.fr/ bbs tortur MA FEMME EST MOI CHERCHONS HOMME FEMME OU COUPLE POUR UN TRIO ELLE VEUT FAIRE UNE DP SA SERA SA PREMIERE REPONDEZ MERCI A+

 13. Torben S siger:

  Thansen…så kører det….af sporet igen.

  Hvor er mine private effekter ?

  Bliv fyret og mist dine private effekter, det er min virkelighed efter ansættelse i Thansen.

  Jeg har fra 2005 til 2011 været butikschef for en af thansens butikker og endda for 2 butikker samtidig i en periode, det var der ikke mange butikschefer der har prøvet. Jeg var altid loyal og hårdt arbejdende, det fandt firmaet også hurtigt ud af og jeg blev tit bedt om at hjælpe med til at opbyggede nye butikker. Jeg har givet firmaet mange ”gratis” timer når vi opbyggede inventar i de nye butikker, også når vi skulle gøre klar til at sælge fyrværkeri. Jeg har i min private bil kørt rundt til butikkerne og for at finde mulige emner til en fyrværkerigrund. Da der blev sat ild i nabobutikken som bredte sig til min butik, var jeg oppe i over 48 timer i træk for at sikre det jeg nu kunne af butikken, inventaret og varerne. Jeg har aldrig modtaget et tak eller godt gået for alt det hårde arbejde jeg udførte. Det var da også det hårde arbejde der fældede mig, jeg fik et slag i ryggen på en dækmaskine, da jeg som enhver god chef ville gøre, tit hjalp med at skifte dæk når vi havde travlt. Min nederste ryghvirvel har forskubbet sig så jeg ikke kunne arbejde uden at være på smertestillende medicin.
  I 2011 blev det så slemt at jeg søgte en stilling i hovedfirmaet i Middelfart som indkøber og fik stillingen. Man fandt hurtigt ud af jeg kunne mere end indkøb, så jeg fik også ansvar for support til alle butikker i landet og samtidig skulle jeg oprette nye varenummer til alle de nye vare vi fik i programmet. Jeg oprettede flere tusinde nye varenummer hver måned. Efter et stykke tid fandt jeg ud af de andre i afdelingen kun arbejdede 37 timer om ugen, men jeg skulle arbejde 45+ timer om ugen, det kunne så også være i orden hvis jeg fik mere ud af det men det gjorde jeg ikke. Jeg fik 24000kr om måneden og den lavest betalte medarbejder fik 23000kr om måneden. Det betød jeg havde 4 arbejdsdage mere om måneden end de andre og at jeg tjente 250kr på dag på de dage. ( fik også lige en kommentar med på vejen fra en af lederne om det nok var derfor jeg ”tog” mig nogle sygedage, men han sluttede lige af med det var for hans egen regning.) Der skete så det jeg frygtede, det blev værre med min ryg og jeg havde mange sygedage og er der noget Thansen ikke accepterer så er det sygedage, så jeg blev fyret……Ok …tak for hjælpen Thansen….ikke noget med at hjælpe en loyal og trofast medarbejder nej vi smider dem bare ud. Men det er slet ikke det jeg er sur over, jeg er sur over de også har smidt mine personlige ting væk. Jeg var ansat som indkøber indtil 31/12-2012
  Da jeg efter nytår 2012 henvendte mig for at få mine ting, havde man ryddet mit skab og man vidste ikke hvor tingene var. Jeg har ringet og mailet flere gange, men enten har personen der burde vide hvor mine ting var, været på ferie, møde eller ikke tilstede i firmaet. Efter pres fra min sider får jeg endeligt en mail fra firmaet, i mailen skriver de at de ikke kan hjælpe mig.

  Tak Thansen for at vise hvem det kører for.

  Venlig Hilsen
  Torben S.
  Eks. Thansen medarbejder.

 14. Doltppvu siger:

  There’s a three month trial period

 15. hamselv siger:

  hold da kæft et lorte firma, godt jeg ikke køber noget der…

 16. Khmvhqtl siger:

  It’s serious 3dmomson
  whats her name..??

 17. Michael siger:

  I’d like , please naked lolita girls peeing I loved the part where she was getting eaten out while getting fucked up the ass, plus she’s got beautiful eyes

Leave a Reply