Cykel samling

juni 5th, 2024

Fra: Tbh

Emne: Cykel samling

Besked: Jeg har arbejdet for thansen rødovre i en periode og samlet en masse cykler men på grund af den manglende kompetence i deres system har jeg ikke fået min løn – nu et år senere har jeg for alvor taget hånd om det og skrevet mails efter ismail (distrikt chef) sagde at han ikke ville hjælpe mig.. efter en lang forklaring på mail får jeg et kort svar fra samir(hovedet bag kundeservice) som kort svarer “jeg har ikke tænkt mig at hjælpe dig” har måske samlet 100 cykler til kunder og dengang brugte de deres nye robotlager projekt samt manglende personale som undskyldning for ikke at give mig kompetencen i systemet så jeg kunne få min manglende ‘bonus’ dette er udnyttelse af min arbejdskraft og de nægter al kendskab til at jeg har samlet cykler – jeg arbejder stadig på at få min bonus da det nu er blevet en princip sag og jeg er den mest stædige person i dk hvis ikke jeg får mine penge så tager jeg dem selv.

El-cykel

marts 12th, 2024

Fra: Benjamin

Emne: El-cykel

Besked: jeg købte en elcykel i thansen i efteråret 2023 og batteriet er nu 7 måneder gammel og holder slet ikke strøm længere
thansen har kun 6 måneders garanti på deres batteri og vil ikke dække et nyt under garantien
skal jeg købe et nyt batteri koster der over 4.000kr

Mega god virksomhed

oktober 27th, 2023

Fra: Claes – Thansen medarbejder

Emne: Mega god virksomhed

Besked: Thansen har den bedste kundeservice. Især Claes fra Kundeservice han udøver den bedste service i verden! Mega tilfreds!

Elendig service

juni 9th, 2023

Fra: Umar Asif

Emne: Elendig service

Besked: Til rette vedkommende

For det første vil jeg selv ikke ringe ind til jer og vente og tale med jer ! En af jeres medarbejder burde have en service i hvordan det er man taler med kunderne.

Det et fandme dårlig service i har givet til mig. Det er ikke for sjov jeg ringer til jer. Står og venter 30 min på at en fra Thansen kundeservice vil ringe til mig. Det fik jeg besked fra kasseekspedienten i Thansen Valby.

Cyklens batteri vil maximum køre 25 km, det er simpelthen ikke nok! Derudover for jeg to forskellige måleenheder en på styret og en anden på styret(video vedhæftet)
Derudover et det et eller andet som siger klik når det er du trækker cyklen bagud på 3 gear. Jeres mekaniker på thansen Valby sagde det var normalt.

Det et ikke normalt hvis jeg kører på en cyklen hvor det er kæden den piger så er der et eller andet galt!

t-hansen herning

marts 16th, 2023

Fra: Markus

Emne: t-hansen herning

Besked: jeg står i t-hansen i herning og har købt en elcykel og batteriet er efter 6 måneder så dødt at det ikke kan oplades.
de fortæller mig at der kun er 6 måneders garanti på batteriet og at de derfor ikke dækker det

intet

december 6th, 2022

Fra: ingen

Emne: intet

Besked: …

Elendig kundebetjening

august 23rd, 2022

Fra: Frank Lindggard Larsen

Emne: Elendig kundebetjening

Besked: Jeg så at Thansen havde et godt tilbud på en elcykel, som jeg syntes passede mig i størrelse, pris og med gode Shimano komponenter.
Normalprisen er 15.999, men da det er demomodel, var den på hjemmesiden til salg for 12.999.
Glad troppede jeg i dag op i butikken i Hillerød. Jeg kunne dog kun få lov se på den, ikke prøve den, men for i øvrigt kunne jeg heller ikke købe den, for de solgte ikke democykler (som de ellers har til salg på hjemmesiden), hvor jeg for i øvrigt godt kan købe den samme cykel som click og collect?).
Da jeg udtrykte min dybeste forundring over denne mangel på fornuft, fik jeg 10-15 forskellige og tåbelige bortforklaringer som f.eks. Vi sælger ikke demoer – du får jo ikke garanti på demoer – vi har vist heller ikke nøglen den (den sad på cyklen) vi ved heller ikke hvad der kan være i vejen med den når det er en demo, osv. osv.
Man tror jo næsten det er løgn, at man i dag kan drive virksomhed med sådan en kunde fjendsk politik, så jeg beklager meget at jeg kom til at forstyrre de tre uengagerede fyre, når de nu alligevel ikke havde lyst til at sælge mig en cykel.

FUCKING ELENDIGT

juli 20th, 2022

Fra: Lars Von Trier

Emne: FUCKING ELENDIGT

Besked: FuCkInG lOrTe BuTiK !!! Pikhoveder

FUCKING ELENDIGT

juli 20th, 2022

Fra: Lars Von Trier

Emne: FUCKING ELENDIGT

Besked: FuCkInG lOrTe BuTiK !!! Pikhoveder

Thansen giver ikke god service

maj 16th, 2022

Fra: kristian

Emne: Thansen giver ikke god service

Besked: jeg stod i thansen den anden dag og skulle bruge en ny styrthjelm og de vidste ingenting omkring forskellen på hjelmene udover prisen og farven